Scania

Systemutvecklare Radarsensorer

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 26 augusti 2019
Stängs
den 16 september 2019
Ref:
20193218
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du den nya medlemmen i vårt team, där du får stora möjligheter att påverka och ges stort eget ansvar?

Vår sektion, Main systems, ansvarar för Scanias inbyggda chassistyrsystem med helt egenutvecklade funktioner och mjukvara. Vi arbetar agilt i tvärfunktionella team med samlokaliserad kompetens med stort inflytande på vårt arbetssätt och innehåll.

Vi söker en ny teammedlem till gruppen ESMX. Gruppen ansvara för utveckling radar och kamerasensorer, sensor fusion och nästa generations coordinator system (COOX). Gruppen är sammansatt av personer med olika bakgrund och inriktning inom funktionsutveckling, programmering och testning, där alla har ett stort engagemang för att teamet ska leverera bra affärsvärde på ett effektivt sätt.

Vi har flera intressanta utmaningar framför sig för att Scania fortsatt ska vara en del av lösningen för framtidens hållbara transportsystem.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att bli en del teamet som jobbar med utveckling av radar och kamerasensorer. Vi ansvar för uppdatering av befintliga plattformar samtidigt som vi ligger i startgroparna för att börja utveckla nästa generations system. Vi säkerställer att sensorplatformen uppfyller våra nuvarande och framtida krav och jobbar tätt tillsammans med de som driver funktionsutveckling i området.

I sensorteamet får du chansen till ett mångfasetterat och utvecklande arbete där mycket jobb görs inom teamet men där det även finns mycket samarbete med den övriga systemutvecklingsorganisationen och våra leverantörer.

Din profil


Vi söker dig som har erfarenhet från systemutveckling av inbyggda system. Du har jobbat med implementation, test, funktionsutveckling eller liknande områden och är redo för nästa steg i karriären. Du är van vid att systematiskt utveckla funktioner och arbetar tillsammans med teamet för att säkerställa en komplett leverans i varje sprint. Du tar kontinuerligt en aktiv del i vår strävan att hela tiden bli lite bättre.

Du är högskoleingenjör, civilingenjör eller har motsvarande erfarenhet. Du är en driven och kommunikativ person som är intresserad av att utvecklas vidare i din roll. Vi ser även att du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och har ett intresse av att arbeta med agila metoder. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav. Erfarenhet av systemering, systemutveckling, funktionsutveckling, styrsystem, testning eller agila metoder är meriterande.

Scania erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis resultatbonus, tjänstepension, personalbil, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.
För mer information
Kontakta gärna Magnus Eriksson, gruppchef, 08-553 89470.

Ansökan

Sök via vår hemsida www.scania.com/jobb eller HR/Inline senast 8 augusti. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb