Driven & teknikintresserad DBA till SEB, Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 augusti 2019
Stängs
den 26 september 2019
Ref:
34CBECE9-4BDA-41AA-BBF2-A5FEE14E221E
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

SEB söker dig som är utvecklingsintresserad DBA till en expertfunktion inom banken där du får en varierad vardag

Brinner du lika mycket för databaser som dina framtida kollegor i DB Solutions teamet på SEB? Anslut dig till expertfunktionen inom Databaser på SEB och axla rollen som spindeln i nätet. Här väntar en variationsrik vardag där du som är en utvecklingsintresserad DBA kommer trivas. Det finns stora möjligheter att utvecklas både personligt och yrkesmässigt i den viktiga rollen som DBA. Här får du ansvara för vidareutvecklandet och automatiserandet av flera system på SEB.

OM JOBBET

Du kommer ingå i en expertfunktion inom databaser på SEB. I din roll kommer du arbeta med datamodulering, logisk och fysisk databasdesign samt agera utvecklingsstöd. DB Solutions är en intern supportorganisation inom banken. Det innebär att du bland annat kommer få:

 

  • Arbeta för att införa ny teknik och nya verktyg för att automatisera systemen på banken
  • Designa, utveckla och förvalta databaser i stordatormiljö
  • Bygga nätverk inom SEB och bli en spindel i nätet


I DB Solutions möts du av 10 tvärfunktionella kollegor. Du blir del av ett team som har stor kontakt med hela SEB och du får en variationsrik vardag. Här på banken börjar du i en tid av förändring och möjligheter. SEB genomför en digitaliseringsresa och det är en spännande tid framöver. Med målet att gå från en bank till ett IT-företag med banktjänster blir självklart databaser ett väldigt intressant och prioriterat område. SEB sitter i attraktiva lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna.

VEM ÄR DU?

Du har en stark vilja att utvecklas och brinner för chansen att lära dig något nytt. Genom dina tidigare erfarenheter har du lärt dig att analysera problem och komma med lösningar samtidigt som du dessutom vågar utmana gamla metoder. För att lyckas med detta är du drivande, strukturerad och tar ansvar för ditt arbete. Du är en team-player och delar gärna med dig av din kunskap samtidigt som du är nyfiken och tar vara på kompetensen runt om dig.
För att komma till din rätt i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av DB2 och SQL samt datamodulering, exempelvis i Erwin. Kunskaper inom Cobol-utveckling och DL1 är meriterande. Har du arbetat agilt i system med höga krav på prestanda och säkerhet är det ett plus. Du måste kunna kommunicera obehindrat skriftligt och muntligt på engelska. Svenska är meriterande.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb