IT Operations Technician till Fitness24Seven

Rekryterare
Fitness24Seven
Plats
Skåne län, Lund
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 augusti 2019
Stängs
den 12 september 2019
Ref:
3C81705F-2F4A-4734-BC34-FC980E6E8120
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

IT Operations Technician till Fitness24Sevens huvudkontor i Lund

Brinner du för teknik och är redo att utvecklas i en serviceorienterad IT-roll där du får ha mycket kontakt med andra människor i en entreprenöriell och snabbväxande organisation? Då är detta rollen för dig. Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Fitness24Seven erbjuds du nu möjligheten att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor. Var med oss när vi bygger en global IT-leverans som hanterar 230 gym i 6 länder på 3 kontinenter!
I vårt koncept till våra medlemmar är IT-lösningar centrala - allt från att inpasseringen fungerar dygnet runt till att medlemmarna kan boka sina pass via vår egenutvecklade app. Vi är ett snabbväxande företag och både antalet länder och antalet IT-lösningar ökar stadigt. Därför vill vi nu ha med dig på vår resa! Bli en i vårt team på idag 6 personer som ser till att Fitness24Seven erbjuder värdefulla och väl fungerande lösningar till våra medlemmar.
Du kommer arbeta nära vår IT Operation Manager som ansvarar för våra system, drift och hårdvara på både våra gym och kontor. Din nya roll kommer att vara tekniskt operativ såväl som delaktig i planerande och genomförande av flera spännande IT-projekt.

Välkommen att bli en del av ett kompetent team i ett internationellt och gemytligt företag med stor trovärdighet, stark framtidstro och högt tempo.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsdagar som IT Operations Technician är väldigt varierade.
IT miljön tillhörande gymmen är outsourcadoch en del av ditt arbete kommer bestå av nära kontakt med vår IT-partner för att hjälpa dem supportera vår organisation på bästa sätt.

I din roll kommer du:

 

  • Vara delaktig i att säkerställa att leveransen av ITs tjänster upprätthålls till hög kvalitet tillsammans med externa leverantörer
  • Inköp kopplat till IT
  • Delaktig vid upphandling
  • Koordinera och kvalitetssäkra IT vid öppningar av nya gym tillsammans med externa partners
  • Delta i interna projekt och bidra med IT-kompetens
  • Hålla en dialog med organisationen för att förstå deras önskemål och behov
  • Hjälpa till att förbättra processer och support som IT-avdelningen erbjuder organisationen


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad vid Fitness24Sevens huvudkontor i Lund och du rapporterar till CIO.

VEM ÄR DU?

Som IT Operations Technician har du breda IT-kunskaper och erfarenhet av IT-baserade system. Du är van vid att arbeta självständigt och har tidigare haft ansvar för delar av IT-området i ett företag. Du har erfarenhet av att lösa IT-problem och har arbetat med användarstöd och ser det som en självklarhet att leverera god service.

Du har relevant utbildning inom området eller motsvarande yrkeserfarenhet.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 

Liknande jobb

Liknande jobb