CGI

Konsultchef, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 28 augusti 2019
Stängs
den 31 december 2019
Ref:
J0819-0421
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och utveckla vårt erbjudande av konsulttjänster till Sveriges största arbetsgivare? Vår konsultverksamhet växer och vi behöver en ledare som kan hjälpa oss att ta oss til nästa nivå.
Vi söker därför en Konsultchef med erfarenhet av att leda och utveckla konsulttaffärer.

CGI är ett internationellt företag med lokal förankring. I Sverige är vi ca 4000 medarbetare på 30 orter. Vi söker en konsultchef för våra HR/Lön konsulter som servar kunder som kör Heroma och Palasso (HRM Public).

Heroma är ett HR- och lönesystem som är helt utvecklat av oss själva.
Det hanterar alla viktiga processer inom lön och personalhantering som t.ex. rekrytering, kompetens, löneförhandling och schemahantering. Vi satsar mer än någonsin på att utveckla systemet. Med hjälp av modern teknik bygger vi ett modernt, användarvänligt och värdeskapande system för några av Sveriges största organisationer.

Vi söker Dig som brinner för ledarskap och som trivs i ledarrollen och som gillar att ha ett omväxlande arbete med mycket dialoger både internt och externt.
Du kommer ha stort mandat men har också bra backning av den ledningsgrupp du ingår i, som tillsammans sitter på många års erfarenhet i området.

Heroma/Palasso har idag ca 30 konsulter men växer snabbt. Teamet arbetar med att införa Heroma på nya kunder. Just nu med ett par stora projekt på statliga sidan. Dessutom arbetar vi i mindre projekt och konsultinsatser till våra befintliga kunder. Teamet har massor av kompetens inom HR/Lön och det kräver vi därför inte av dig. Däremot måste du har bra ledaregenskaper, ha mycket erfarenhet av konsultverksamhet och vara en drivande person som vill och kan utveckla gruppen och vår affär.

Du kommer att ha ett bra stöd från vår ledningsgrupp där du blir en av två konsultchefer.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Konsultchef inom HRM Public, kommer Du att arbeta tillsammans med vår konsultchef i Malmö. Ni ansvarar gemensamt för konsultgruppen och gör en uppdelning av nedan ansvarsområden.

Dina ansvarsområden:
Budget avseende konsultaffären
Konsultaffärens strategiska utveckling
Uppföljning och rapportering till ledningsgrupp
Vara styrgruppsrepresentant i införandeprojekt
Rekrytering
Personalansvar för en grupp på 15-20 konsulter med placering på olika orter i Sverige.
Du har en given plats i vår ledningsgrupp, där du förväntas ta en aktiv del i diskussioner både om produkten så väl som övriga delar av leveransen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som vill arbeta med ledarskap på heltid. Du behöver trivas i en miljö där mycket händer, kunna fatta snabba beslut och vara drivande och kreativ.

Viktigast av allt är att du måste vara helt trygg i ditt ledarskap. Detta är en roll med stort ansvar och den bygger helt på att du kan få ditt team att arbeta effektivt tillsammans.
I denna roll är det också viktigt att du är bra på att kommunicera och samarbeta. Dela med andra ledare pch medarbetare på CGI men inte minst med våra kunder.
Sist men inte minst är det viktigt att du har god förståelde för de kommersiell aspekterna. Du kommer vara delaktig i nyförsäljning och tillsammans med den andra konsultchefen ansvara för att utveckla konsultaffären med nya erbjudanden.

För mer information, kontakta gärna Peter Lindell:
peter.lindell@cgi.com 0733-987742

consulting, HRM Public, Heroma, Palasso, försäljning

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-10-27.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb