IT-tekniker

Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 28 augusti 2019
Stängs
den 20 september 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Rekryteringsmyndigheten är i en expansiv fas och IT-avdelningen söker en IT-tekniker till Malmö. Du kommer att vara en viktig del i vår serviceorganisation och kommer att ha stort ansvar för den interna IT-driften.

IT-avdelningen består idag av ca 25 medarbetare som driftar och utvecklar myndighetens system och IT-infrastruktur. Till avdelningens arbete finns även ett dussintal konsulter knutna. Stora delar av IT-avdelningen sitter i Karlstad men vi har även kollegor på våra prövningsenheter i Stockholm och Malmö och det är till prövningsenheten i Malmö vi nu söker förstärkning.

Vår IT-miljö har idag en komplex struktur med flertal verksamhetssystem och tjänster i olika nät. Vi står inför en stor möjlighet att inom kort utveckla hela infrastrukturen och den värdeskapande kedjan till en modern och ledande lösning. 

Som IT-tekniker hos oss kommer du bland annat att:

  • Ansvara för att myndighetens IT-miljö stödjer verksamheten
  • Ge tekniskt stöd till enheten samt stöd till användarna
  • Utbilda enhetens medarbetare i de tekniska plattformar som finns på enheten
  • Hantera behörighet till systemen samt svara för att de administrativa verktygen är uppdaterade
  • Lämna stöd vid avrop och upphandlingar

Vi har en kamratlig känsla och en stor lojalitet mot våra medarbetare inom hela myndigheten. Framför oss har vi spännande utmaningar och du kommer vara en viktig del för att utveckla verksamheterna inom myndigheten med hjälp av IT. Hos oss får du minst 28 dagars semester och upp till 35 dagar beroende av ålder. Du får möjlighet att träna på arbetstid och en friskvårdspeng. Vi har individuell lönesättning med marknadsmässiga löner.

Dina meriter och kvalifikationer

Den här anställningen kräver att du har:

  • Lägst gymnasieutbildning med inriktning mot teknik, it eller data
  • Några års arbetslivserfarenhet i rollen som IT-tekniker i storskaliga IT-miljöer
  • Kunskap och erfarenhet av att arbeta med användarnära teknik som till exempel Windows 10, printerfunktioner, mobiltelefoni, AV-teknik och bärbar utrustning

Det är meriterande om du har:

  • Kunskaper i medicinteknisk eller annan liknande tillkopplad utrustning till exempel vågar eller POS-utrustning
  • Kunskap inom Windowsservrar, nät och AD.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du är en person som trivs med att hjälpa andra. I ditt arbete är du engagerad och självgående och har en strävan efter att ständigt utveckla både tekniken och arbetssätten likaväl som att skapa och utveckla relationer. Du måste ha förmågan att se helheten och möta utmaningar proaktivt.

Om oss
Rekryteringsmyndigheten bidrar till att vårt land har fred och säkerhet. Vi kallar, mönstrar och skriver in totalförsvarspliktiga till grundutbildning med värnplikt med stöd av lagen (1994:1809) om totalförsvarsplikt. Vi prövar och bedömer lämpligheten hos sökande till bland annat Försvarsmaktens övriga utbildningar, till polisutbildningen och officersprogrammet. Vi redovisar också totalförsvarets personal och för register över alla svenskar som är krigsplacerade.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Jämställdhet och mångfald är en tillgång för vår arbetsplats och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi ser fram emot din ansökan!

Om anställningen

Anställningen är tillsvidare men kan komma att inledas med provanställning.
Du söker anställningen via vår webbplats www.rekryteringsmyndigheten.se.

Sista ansökningsdag är den 20 september

Vi svarar gärna på dina frågor
Vill du veta mer om arbetsuppgifterna är du välkommen att kontakta IT-chef Christian Söderblom. Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-specialist Elin Ryen Mossberg. Fackliga företrädare är Adimir Muhic för Saco-S och Jesper Nyberg för OFR/S. Du når samtliga på 0771-24 40 00.

Rekryteringsmyndigheten har redan valt informationskanaler för den här rekryteringen.

Liknande jobb

Liknande jobb