SYSTEMÄGARE INOM EKONOMIPROCESSEN TILL HUMANA

Rekryterare
Humana
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 28 augusti 2019
Stängs
den 28 september 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av att jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT och vill ta ägandeskap för vårt affärssystem kopplat till ekonomiprocessen? Trivs du i en föränderlig miljö där du får vara en drivande kraft i Humanas digitalisering? Motiveras du av att arbeta i en organisation med stort samhällsansvar och hjärta så kan den här tjänsten vara helt rätt för dig! På Humana får du utmanande arbetsuppgifter i en samarbetsinriktad kultur med starka värderingar som grundar sig i att alla har rätt till ett bra liv, ja alla!

Vi utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Genom vår verksamhet skapar vi förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och leva ett liv som andra. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana.

Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och ger våra medarbetare frihet att vara dem de är. Vi kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Privat ägarform och decentraliserad organisation ger en entreprenöriell anda med korta beslutsvägar, stort mandat och eget ansvar. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.

DIN ROLL

Koncernen har till stora delar växt via förvärv och centralisering och harmonisering ligger nu i fokus på ekonomiområdet. Vårt mål är att vi ska arbeta lika systematiskt och effektivt med ekonomiprocessen i alla våra nordiska bolag. Det är här du kommer in i bilden! Vi behöver en Systemägare som kan förstärka vårt ekonomiteam på koncernnivå och ta ägandeskap om vårt affärssystem Microsoft Dynamics NAV. Du kommer att leda våra kommande förändringsprojekt kopplade till systemet, ansvara för processförbättringar och systemutnyttjandet i norden samt för integrationerna till och från NAV. Hos oss får du varierande arbetsuppgifter inom både förvaltning och vidareutveckling av systemet i nära samarbete med vår tekniska samarbetspartner och interna stake-holders, särskilt på våra ekonomiavdelningar.

Det här är en nyckelroll med mycket ansvar och stora möjligheter att påverka arbetssättet i NAV för hela koncernen. Som Systemägare tillhör du ett koncernekonomiteam med bred kompetens inom controlling, analytics och de system som ligger i ekonomiområdet och du rapporterar till koncernekonomichef.

Antingen har du din placering i Stockholm eller, om det passar dig bättre, på vårt kontor i Göteborg.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av att arbeta med affärssystem och en stark drivkraft att vilja utveckla och effektivisera ekonomiprocesser. Kanske har du arbetat som verksamhetskonsult eller avancerad användare, det viktiga är att du har goda kunskaper om ekonomiprocessen såväl som goda systemkunskaper så att du enkelt kan kommunicera teknik såväl som ekonomiska termer. Har du erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central är det meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat i ett stort bolag så du vet hur man skapar stordriftsfördelar och att du har en för tjänsten relevant högskoleutbildning.

Vidare är det viktigt att du är kommunikativ, smidig i dialog med andra och van att hålla presentationer både på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Du blir en viktig kugge i ett spännande sammanhang där du får möjlighet att tillsammans med andra engagerade och kompetenta medarbetare säkerställa hög kvalitet och effektivitet i systemet. Vår höga förändringstakt kräver att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. 

Känner du dig inspirerad av vårt företag och rollen som Systemägare? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!

VI ERBJUDER

På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Det är en stor uppgift. Och vi har tur – vi har 16 000 talangfulla medarbetare.

Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer. Vi är en gemenskap av hjältar som aldrig ger upp. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 
 

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Humana med Boxhill Recruitment så sök genom att klicka på “Ansök här” eller dela annonsen med någon du känner som har rätt matchning! Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Ahlström på tel: 070-275 15 99.

 

OM HUMANA


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 16 000 hel- och deltidsanställda medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humanas intäkter under 2017 uppgick till 6 557 MSEK. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Mer information finns på www.humana.se

Sökord: Systemägare, System owner, Microsoft Dynamics NAV, Agresso, SAP, affärssystem, ekonomisystem, Systemförvaltare, ERP Consultant, Applikationskonsult, Business Analyst,

ANSÖK NU

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Liknande jobb

Liknande jobb