CGI

Visuell BI-utvecklare, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 1 november 2019
Ref:
J0819-1847
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Vi genomför idag förändringsprojekt hos företag genom att kombinera djup teknisk kompetens inom Analytics och BI med förmåga att transformera organisationer till att leva med sin data och hitta nya affärer. Triggar det dig att få använda den senaste Analytics-tekniken för att möjliggöra en agil och datadriven organisation? Vill du jobba med projekt både inom klassisk BI, avancerad analys kombinerat med digitaliseringens i övrigt stora möjligheter att åstadkomma disruptiva förändringar?

Dina framtida arbetsuppgifter

Som frontend-utvecklare kommer du förvandla och visualisera kundernas behov till affärsnyttiga lösningar.
Du har förmågan att omsätta kundernas behov till tilltalande design och teknisk lösning samt att driva kommunikation kring utformningen. Du är en fena på att visualisera komplexa datamängder. Vi använder oss främst av Power BI och Qlik Sense för att visualisera och skapa en god användarupplevelse.

Ditt ansvar som konsult kommer att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta fram relevanta leverabler för digitalisering till att hålla i workshops tillsammans med kunder.

Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Examen inom datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande .
Minst 2-3 års erfarenhet av BI-frontend.
God förmåga att kunna visualisera krav och behov i en teknisk lösning med fokus på affärsnytta.
Förmåga att utifrån verksamhetens krav skapa relevanta datamodeller för analys.
Erfarenhet av Microsofts teknikplattformar inom Analytics (t.ex. Azure SQL/DW, Datalake, Machine Learning, Streaming Analytics m.m.) samt av traditionella utvecklarverktyg såsom .Net är en styrka.
Erfarenhet av att visualisera data ifrån IOT-baserade lösningar värderas högt.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-09-30.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Rekryterande chef, Git Carlsson, på git.carlsson@acando.com, eller Karin Blomgren på HR: karin.blomgren@acando.com / 0727363136. 

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb