CGI

Managementkonsult inom Transformation & Change, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 6 maj 2020
Ref:
J0819-1844
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Är du konsult med erfarenhet inom projekt- eller programledning samt förändringsledning? Inom CGI:s enhet Consulting hjälper vi våra kunder att förverkliga sina långsiktiga strategier genom att designa, planera och leda komplexa transformationsprogram där en mängd olika kompetenser, funktioner och processer samverkar för att uppnå bestående värden. Är du sugen på nya utmaningar och vill du vara med på vår resa?

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult hos oss kommer du jobba i spännande uppdrag hos våra kunder, som finns inom alla branscher. Uppdragen är varierande och du kommer jobba med allt från delprojektledning till programledning, beroende på din erfarenhet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:

Leda förstudier för att utreda förändringsbehovet både för verksamhet och IT, samt att ta fram vision och strategier
Projektleda olika typer av införandeprojekt hos våra kunder - såväl ERP, digitalisering som andra typer av transformationer
Sätta upp och driva programorganisationer hos kunder som genomgår stora transformationer
fatta rätt beslut i vardagen.

Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:

Du har minst 3 års erfarenhet av rollen som managementkonsult eller motsvarade
Du har erfarenhet av områden som till exempel förstudier, implementations- och utrullningsprojekt, PMO eller förändringsledning
Du har en akademisk examen inom relevant område
Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift
För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga.
För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga.
För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-09-30.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Rekryterande chef Åsa Lindström, rekryteringsansvarig, asa.lindstrom@acando.com, eller till Imran Waheed, rekryterinsspecialist: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb