CGI

Testledare

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 14 september 2019
Ref:
J0819-1685
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du tidigare erfarenhet inom test eller testledning och vill utvecklas ytterligare? Brinner du för kvalitet och att effektivisera processer? Vi söker både Testare och Testledare som kommer få jobba i eller leda både större och mindre projekt hos våra kunder som finns inom alla branscher. Vi ger dig goda möjligheter att utvecklas i en roll som konsult och erbjuder spännande och varierande uppdrag inom IT och den digitala sfären.

Om tjänsten

I rollen som testare eller testledare kommer du ansvara för att driva kompetensutveckling och konsultarbete i utmanande uppdrag för ledande kunder i Göteborgsregionen genom att:
•Arbeta nära kravställare och utvecklingsteam och följa upp olika aktiviteter
•Arbeta med test eller testledning i olika former som t.ex. ta fram teststrategier, processer och design
•Systematisera testprocesser utefter kundens behov, t.ex. applicering av agila metoder

Genom vår vision "A more capable world" arbetar vi för att ständigt vara i fronten på den teknikutveckling som ska hjälpa oss genom de utmaningar som världen står inför idag. Vi kommer att behöva dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet ifrån olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller in i framtiden. Ditt ansvar som konsult kommer att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta fram relevanta leverabler för digitalisering till att hålla i workshops tillsammans med kunder. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer.

Är det här du?

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
•Du har ett starkt intresse för test och effektivisering av testprocesser
•Du har en bred förståelse för arkitektur och systemutveckling
•Du har en akademisk examen inom relevant område
•Du har en teknisk förståelse och arbetar gärna nära både utvecklare, användare och kravställare
•Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
•Tidigare konsulterfarenhet är meriterande, liksom erfarenhet av agilt arbete, kravhantering och automatiserade tester

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

Vill du veta mer?

För mer information kontakta Madelene Hansson (Chef,): 073-0825242 alt. madelene.hansson@acando.com eller rekryterare Imran Waheed , 070-8788915 alt. imran.waheed@acando.com.. Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2019-10-27.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb