CGI

Utvecklare/arkitekt inom SharePoint och Office 365

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 26 september 2019
Ref:
J0819-1677
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som expert på Microsofts molntjänster arbetar du med nya tekniker, inom agila team och i direkt samarbete med våra kunder. Du kommer jobba med lösningar i molnet med tonvikt på Office 365, SharePoint Online och Azure. Du drivs av att vara med i projektets samtliga faser, från Ax till Limpa, och njuter ihop med goda kollegor av våra kunders utveckling ihop med oss.

Våra värderingar Mod, Empati och Tydlighet leder oss i vårt arbete med att skapa fortsatt utveckling av en välfungerande och utvecklande arbetsplats, såväl hos oss själva som i det arbete vi gör ute hos våra kunder. Det är viktigt för oss att även du delar våra värderingar eftersom de genomsyrar de beslut vi fattar och hur vi kommunicerar med varandra. Man kan säga att de definierar vilka vi är, och hur vi förhåller oss till varandra, och de hjälper oss att fatta rätt beslut i vardagen. På så sätt skapar vi en dynamisk arbetsplats där besluten fattas ute i verksamheten.

Är det här du?

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
• Microsofts molntjänster
•Du har nosat på SharePoint och Office 365 samt har goda kunskaper i .NET
•Du vill lära dig med om SharePoint Framework, Office UI Fabric och de tekniker som är standard i molnet
•Tekniker som PowerApps, Flow och Logic Apps får det att vattnas i munnen, du vill lära dig mer
•Certifieringar inom Microsoft är meriterande
•Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Kontinuerlig utveckling som grundas i din egen nyfikenhet och CGIs strävan att ligga i framkant. Kopplat till din utveckling har vi en tydlig process. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. På CGI blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

Vill du veta mer?

För mer information kontakta Clas Kärrlund (Chef, Digital Workplace): 072-5753456 alt. clas.karrlund@acando.com eller rekryterare Imran Waheed , 070-8788915 alt. imran.waheed@acando.com. Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2019-10-27.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb