CGI

Scrum Master/Agil Coach

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 28 oktober 2019
Ref:
J0819-1679
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Gillar du att arbeta i miljöer med snabba förändringar? Är du intresserad av att hjälpa organisationer på sin resa till högre effektivitet och brinner för digitalisering och affärsutveckling med hjälp av IT? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i agila utvecklingsprojekt och är intresserad av att vara med och bygga CGIs Know-how för lyckade agila organisationer? Då kan du vara den rätta för oss! Vi söker agila coacher och certifierade Scrum Masters med teknisk bakgrund som vill stötta våra kunder genom att konstruktivt hjälpa dem nå nästa nivå av effektivitet och flexibilitet genom digitalisering.

Om tjänsten

I rollen som Agil Coach eller Scrum Master kommer du ansvara för att driva kompetensutveckling och konsultarbete i utmanande uppdrag för ledande kunder i Göteborgsregionen genom:
•Stöttning av utvecklingsorganisationer med att ta fram processer och införa Agila metoder
•Coachning av team, individer och ledningsgrupper
•Rådgivning, utbildning och feedback
•Seminarier och workshops
•Dokumentation av arbetssätt

Genom vår vision "A more capable world" arbetar vi för att ständigt vara i fronten på den teknikutveckling som ska hjälpa oss genom de utmaningar som världen står inför idag. Vi kommer att behöva dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet ifrån olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller in i framtiden. Ditt ansvar som konsult kommer att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta fram relevanta leverabler för digitalisering till att hålla i workshops tillsammans med kunder. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer.

Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!

Är det här du?

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
•Brinner för att förmedla kunskap om metoder som Lean, Scrum och Kanban på ett pedagogiskt sätt
•Har en certifiering inom Agil metodik, Agil Coachning eller SAFe, och några års erfarenhet av en ledande position inom området
•Lean/Agilt arbetssätt både på gräsrots- och ledningsnivå
•Förändringsledning av organisation till Lean/Agilt arbetssätt
•Införande av Agilt arbetssätt med hjälp av Scrum eller SAFe
•Vidare har du en akademisk examen inom relevant område och du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
•Har du dessutom en teknisk bakgrund med erfarenhet av DevOps anses det som meriterande

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

Vill du veta mer?

För mer information kontakta Madelene Hansson (Chef,): 073-0825242 alt. madelene.hansson@acando.com eller rekryterare Imran Waheed , 070-8788915 alt. imran.waheed@acando.com.. Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2019-10-27.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb