CGI

Projektledare/Business Analyst

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 5 oktober 2019
Ref:
J0819-1682
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du tidigare erfarenhet som Business Analyst eller Projektledare och har intresse för systemutveckling? Brinner du för kvalitet och vill vara länken mellan verksamhet och utveckling? Vill du ha nya utmaningar och utvecklas i din roll som konsult? Vi söker nya BA/PL som vill vara med oss och stötta våra kunder på deras resa. Vi ger dig goda möjligheter att utvecklas i en roll som konsult och erbjuder spännande och varierande uppdrag inom IT och den digitala sfären.

Om tjänsten

I rollen som BA/PL kommer du ansvara för att driva kompetensutveckling och konsultarbete i utmanande uppdrag för ledande kunder i Göteborgsregionen genom:

•Verksamhetsanalys, kravinsamling, tekniska kravspecifikationer, problemlösning, projektledning, planering och testkoordinering
•Arbetet innebär stor variation, några exempel på projekt du kan komma att arbeta i är förstudier, informationsmodellering, systemintegrationer och processimplementationer

För att alltid hålla våra verktyg vässade arbetar vi i enlighet med vår strategi "Technology driven, Behavior centric". För oss innebär det att det är människans behov som är utgångspunkt när vi identifierar och utvecklar tekniska lösningar. Enligt oss är det först genom mänsklig interaktion som en förändring kan ske, därför är varje medarbetare en nyckel till framgång. Både när det gäller behovet av digitalisering och i trivsel på jobbet. Här på CGI är vi måna om det interna arbetsklimatet och hos oss står du som anställd i fokus.

Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!

Är det här du?

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
•Du har intresse och erfarenhet av att analysera data, samla in och dokumentera krav
•Du har en bred förståelse för IT, arkitektur och systemutveckling, samt erfarenhet av att leda workshops
•Du vill arbeta nära eller tillsammans med användare/kravställare
•Du har en akademisk examen inom relevant område
•Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift
•Erfarenhet av agilt arbete samt inom Business Intelligence är meriterande
•Tidigare konsulterfarenhet är meriterande

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Vill du veta mer?

För mer information kontakta Madelene Hansson (Chef,): 073-0825242 alt. madelene.hansson@acando.com eller rekryterare Imran Waheed , 070-8788915 alt. imran.waheed@acando.com. Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2019-10-27.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.