CGI

Teknisk Projektledare

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 1 november 2019
Ref:
J0819-1695
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett genuint tekniskt intresse, god samarbetsförmåga och motiveras av att driva projekt? Identifierar du dig med egenskaper som orädd, driven och resultatorienterad? Vi söker tekniska projektledare som vill vara med på CGIs resa och hjälpa våra kunder som finns inom alla branscher. Inom vårt affärsområde Digital Project Services så ger vi dig goda möjligheter att utvecklas i en roll som konsult och erbjuder spännande och varierande uppdrag inom IT och den digitala sfären.

Om tjänsten

I rollen som Teknisk Projektledare kommer du ansvara för att driva kompetensutveckling och konsultarbete i utmanande uppdrag för ledande kunder i Göteborgsregionen genom att:
•Leda, planera och delegera arbetsuppgifter till övriga projektmedlemmar
•Leda workshops och ta fram business case gentemot uppdragsgivare

Genom vår vision "A more capable world" arbetar vi för att ständigt vara i fronten på den teknikutveckling som ska hjälpa oss genom de utmaningar som världen står inför idag. Vi kommer att behöva dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet ifrån olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller in i framtiden. Ditt ansvar som konsult kommer att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta fram relevanta leverabler för digitalisering till att hålla i workshops tillsammans med kunder. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer.

Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!

Är det här du?

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
•Du har en akademisk examen inom IT/Systemvetenskap
•Du har 3-5 års erfarenhet av att leda IT-projekt
•Du har en stark kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt på svenska och engelska
•Du är även bekant med kravhantering och testledning
•Konsulterfarenhet är meriterande, liksom erfarenhet utav agilt arbete och förändringsledning
•Att ha arbetat inom systemutveckling/integration/infrastruktur är meriterande
•Har du en certifiering inom t.ex. PMI, Prince2, ITIL eller liknande är du extra eftertraktad

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

På CGI blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

Vill du veta mer?

För mer information kontakta Madelene Hansson (Chef,): 073-0825242 alt. madelene.hansson@acando.com eller rekryterare Imran Waheed , 070-8788915 alt. imran.waheed@acando.com. Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Sista ansökningsdag: 2019-10-27.

Välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb