CGI

Data Engineer

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 26 mars 2020
Ref:
J0819-1798
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med några av Sveriges mest innovativa projekt och kunder? Söker du en arbetsplats med vassa kollegor och en möjlighet att utveckla dina kunskaper? På CGI arbetar vi nära kunden för att skapa datadriven affärsnytta. Vi hjälper våra kunder med att skapa nya affärsmodeller och ny affärsnytta genom bland annat rådgivning, databearbetning och avancerad analys. Vi vill växa ytterligare och söker därför dig som brinner för din yrkesroll som Data Engineer.

Dina framtida arbetsuppgifter

Är du en person som drivs av att förbereda och tygla stora mängder av data i varierande struktur, flöde och komplexitet? Vill du arbeta i projekt tillsammans med duktiga kollegor inom analytics, ERP, digitalisering och CRM? Då ska du söka jobbet som Data Engineer hos oss på CGI i Malmö.

Som Data Engineer är det du som driver utvecklingen av tekniska lösningar som gör stora mängder data redo för analys och sökningar. Du kommer att arbeta med allt från strömmande data från exempelvis IoT-lösningar till ostrukturerad data i olika format. Den gemensamma nämnaren är att det ofta handlar om väldigt stora datamängder. Du kommer arbeta med lösningar från bland andra Microsoft, Amazon, Google, men även Qlik.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du har följande profil:
• MSc eller BSc datavetenskap, systemvetenskap eller relevant ingenjörsutbildning.
• Minst 2-3 års erfarenhet av liknande roll/arbete.
• Är en driven och entusiastisk teknikorienterad person med tydlig affärsfokus som gillar att arbeta i team.
• Erfarenhet av att arbeta med och utveckla datalager och data lakes.
• Erfarenhet fån relevanta tekniker, ramverk och plattformar så som SQL, NoSql, Apache Hadoop, Hive, Spark och Flink m.fl.
• Erfarenhet av Microsofts teknikplattformar, inom Analytics (t.ex. Azure SQL/DW, Datalake, Machine Learning, Streaming Analytics m.m.) eller motsvarande plattformar.
• Arbeta gärna i tätt samarbete beställare, analytiker, beslutsfattare och andra relevanta funktioner för att skapa.
• Erfarenhet av att hämta in data från IoT-lösningar.
• Förståelse för ett eller flera programmeringsspråk. Java, Scala, Python, C #, etc.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-10-28.

För mer information, kontakta gärna:
Kristoffer Johansson, kr.johansson@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb