CGI

Konsulter inom Enterprise Architecture

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 25 april 2020
Ref:
J0819-1789
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du konsult och har erfarenhet inom Enterprise Architecture? Vi söker dig som är sugen på nya utmaningar och som vill hjälpa våra kunder på deras resa. Du kommer jobba hos de ledande aktörerna med spännande, utmanande och komplexa IT-projekt. Gillar du att påverka och kunna sätta din prägel på arkitekturen redan från början kommer du trivas bra hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den här rollen får du utmana din problemlösnings-, analys- och modelleringsförmåga inom områden som exempelvis tjänstedesign, process, kanal (digitalisering), information, integration och kärnsystem. Utmaningen ligger ofta i att skapa struktur, förenkling och transparens i en komplex miljö - både tekniskt och verksamhetsmässigt. Därför är det viktigt att du är van vid att hantera olika intressenters krav.

Vi behöva dig med kunskap och erfarenhet från olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller i framtiden. Ditt ansvar som konsult kommer att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta fram relevanta leverabler för digitalisering till att hålla i workshops tillsammans med kunder. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
• Minst 3 års erfarenhet av managementkonsultrollen eller motsvarande.
• God erfarenhet inom ett eller flera av ovanstående områden.
• En relevant akademisk examen.
• Flytande kunskaper i både engelska och svenska, såväl i tal som skrift.

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-10-28.

För mer information, kontakta gärna:
Imran Waheed, imran.waheed@acando.com, 070-878 89 15

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb