CGI

Managementkonsulter inom Health

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 4 februari 2020
Ref:
J0819-1786
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du sugen på nya utmaningar och vill komma till en stark aktör som satsar på att växa ytterligare inom hälso- och sjukvård? Har du erfarenhet av att driva förändringsarbete som managementkonsult eller i andra liknande roller inom hälso- och sjukvård? På CGI hjälper våra kunder att ligga i framkant, skapa värde och att lyckas med sina digitala satsningar. Tillsammans med verksamhetsföreträdare och patientrepresentanter optimerar CGI arbetssätt, processer, organisation och teknik för att realisera en effektivare hälso- och sjukvård. Genom förståelse för individens behov och datadrivna insikter säkerställer vi att rätt problem prioriteras- och att lösningarna får en verklig effekt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Genom att optimera arbetssätt, processer och IT-stöd hjälper vi till att realisera en effektivare hälso- och sjukvård. Vi arbetar för att digitalisera vården genom att medverka till att utveckla framtidens vårdinformationsmiljö, öka inslaget av ehälsa i vården och ta fram lösningar för minskad vårdkonsumtion med hjälp av preventiva vårdinsatser. Du kommer antingen leda eller ingå i team beroende på din erfarenhet. I nära samarbete med våra kunder kommer du vara med i utvecklingen av deras verksamhet.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
• Erfarenhet av hälso- och sjukvårdssektorn och dess processer samt brinner för att utveckla detta område.
• En spets inom något av våra erbjudandeområden inom Consulting ("Strategy, Governance & Organization", "Supply Chain Management", "Performance Optimization", "Transformation & Change" eller "Information & Architecture").
• En akademisk examen inom relevant område.
• Minst 3 års erfarenhet utav rollen som Managementkonsult eller motsvarande arbetsuppgifter.
• Du behärskar både svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-10-28.

För mer information, kontakta gärna:
Imran Waheed, imran.waheed@acando.com, 070-878 89 15

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb