CGI

Managementkonsult inom Sourcing & Supply Chain

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 4 februari 2020
Ref:
J0819-1784
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

För att möta den ökande efterfrågan inom vår affärsenhet Sourcing & Supply Chain söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla vår affär och leveransförmåga. På CGI blir du en del av en öppen och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att ta en aktiv roll i våra projekt och tillsammans med seniora kollegor vinna och genomföra uppdrag. Vi arbetar ständigt med att vidareutveckla vårt koncept och metoder, vilket vi hoppas att även du brinner för. Du kommer att arbeta med många olika typer av projekt och kunder.

Nyligen genomförda exempelprojekt inkluderar:
• Utformning av inköps- eller logistikstrategier, för att möta förändringar i omvärlden eller interna krav på effektivisering.
• Genomlysning av inköps- eller logistikorganisationer och upprättande av strategi, med tillhörande genomförandeplaner.
• Digitalisering och automation av inköps- eller logistikprocesser.
• Utveckling av sortiment, inköp och varuförsörjning för detaljhandelsföretag.
• Identifiering och realisering av inköpsrelaterade besparingar.
• Effektivisering av logistikkedjan, från leverantör till butik.
• Analys och kategorisering av leverantörsbaser samt etablering av nya samarbetsformer.
• Behovsanalys, upphandling och införande av inköps- eller logistikrelaterade IT-stöd.
• Vidareutveckling av processer för global logistikplanering, d.v.s. att matcha kunders behov med försörjning från egen tillverkning och externa leverantörer.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har 3-7 års erfarenhet av att arbeta med projekt inom upphandling eller logistik. Har du erfarenhet inom Management Consulting är det mycket meriterande. Även erfarenhet från införande av SAP Ariba i globala organisationer är meriterande. Vidare har du en god förståelse för IT och hur det kan användas i förbättringsarbetet. Du har en masterexamen från högskola/universitet. För att trivas hos oss är det viktigt att du har personlig drivkraft, är lyhörd, social, prestigelös och har förmåga att bygga professionella nätverk. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ledarroller och god affärsförståelse. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-10-28.

För mer information, kontakta gärna:
Imran Waheed, imran.waheed@acando.com, 070-878 89 15

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb