CGI

Utvecklare Data Warehouse och Data Lake

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 26 mars 2020
Ref:
J0819-1782
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Kan man bada i en datasjö? Det tror vi på CGI, om du gillar att bada i information och affärsnytta! Vi utökar nu vårt Data Advantage-team med ännu fler backend-utvecklare som brinner för datalager, datasjöar och datadriven arkitektur. Hos oss får du arbeta i projekt med branschens vassaste konsulter inom analytics såväl som affärssystem, digitalisering, e-commerce och CRM.

Dina framtida arbetsuppgifter

CGI är inne i ett expansivt skede och vi fortsätter våra satsningar inom Datalagerutveckling, drivet av vårt framgångsrika ramverk Darwin, som idag används av över 30 kunder. Med kunskap inom allt från Advanced Analytics och Machine Learning till Agile Data Warehouse och det senaste inom visualisering är vi väl positionerade att möta den ökande efterfrågan från våra kunder.

Du kommer arbeta i projekt tillsammans med kollegor inom visualisering, affärssystem, CRM, förändringsledning mm. Du får lära dig vårt framgångsrika ramverk, Darwin, för automatiserad byggnation av datalager i molnet. I våra leveranser kombineras ofta datasjöar och strömmande data för att möjliggöra traditionell analys såväl som Machine Learning och andra mer avancerade tillämpningar. Vår primära partner är Microsoft, men även Qlik och Google spelar ofta också en viktig roll.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du matchar flera av nedanstående kvalifikationer:
• Universitetsutbildning i datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande.
• Minst 4 års erfarenhet av datalager och liknande tillämpningar.
• Erfarenhet av Microsofts teknikplattformar, inom Analytics (t.ex. SQL Server, Azure SQL/DW, Datalake, m.m.) eller motsvarande plattformar baserade på Googles teknik eller motsvarande.
• Förståelse för och erfarenhet av att modellera data.
• Erfarenhet av att fånga krav och omsätta i lösning.
• Erfarenhet av att ha tagit analysmodeller hela vägen från prototyputveckling till implementation i verksamhetsprocesser.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon av våra fokusbranscher: detaljhandel, tillverkning och/eller sjukvård.
• Erfarenhet av att samla data ifrån IOT-baserade lösningar värderas högt.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-10-28.

För mer information, kontakta gärna:
Kristoffer Johansson, kr.johansson@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb