CGI

Datadriven Digital Strateg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 5 december 2019
Ref:
J0819-1781
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På CGI hjälper vi våra kunder att ta tillvara de datadrivna möjligheter som den senaste tekniken möjliggör. Från strategi, organisation och nya affärskoncept till användarupplevelse, digitala plattformar, förändringsledning och realiserade resultat. CGI har en unik marknadsposition, där våra sammanlagda förmågor ger oss möjligheten att nå de mest ambitiösa och prestigefulla uppdragen. Vi bygger nu en unik förmåga att realisera den datadrivna potentialen hos våra kunder och söker dig som vill ta ledartröjan med passion och eget driv.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer vara en nyckelspelare när det gäller att genomföra förändring i våra kunders verksamhet. Du kommer att leda våra projekt och vara en viktig del i att skapa datadrivna affärer. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor med djup kunskap inom såväl teknik som beteende-relaterade frågor. Vi ser fram emot att ta tillvara på dina personliga egenskaper och få ditt förtroende att stötta dig i din utveckling som person och konsult.

Hos CGI är människans behov utgångspunkt när vi identifierar och utvecklar tekniska lösningar. Enligt oss är det först genom mänsklig interaktion som en förändring kan ske, därför är varje medarbetare en nyckel till framgång. Både när det gäller behovet av digitalisering och i trivsel på jobbet.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du har följande profil:
• Erfarenhet av Analytics, Business Intelligence eller Artificial Intelligence, gärna inom tillämpningsområden som kundinsikt, industri 4.0, e-handel eller hälsovård samt att du brinner för att utveckla detta område.
• En relevant akademisk examen, gärna med extra tyngd inom matematik och statistik.
• Minst 3 års erfarenhet utav konsutrollen eller motsvarande.
• Flytande kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-10-28.

För mer information, kontakta gärna:
Imran Waheed, imran.waheed@cgi.com, 070-878 89 15.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb