CGI

Team Lead inom SAP

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 9 oktober 2019
Ref:
J0819-1780
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Trivs du i rollen som konsult och känner för att utmanas ytterligare? Brinner du för ledarskap, och vill du vara med och utveckla ett av Sveriges vassaste konsultteam inom SAP? CGI ligger i framkant när det gäller att utveckla kunder och personal mot S/4 HANA, och den här positionen ska vi nu förstärka ytterligare. För att göra det behöver vi dig - vår nästa Business Team Lead inom SAP.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Business Team Lead kommer du tillsammans med din chef och övriga kollegor att driva vår affärsenhet SAP.

I ditt ansvar ingår:
• Personalansvar för drygt 12 medarbetare, vilket innebär bl.a. coachning och utveckling av dina medarbetare, lönesamtal samt rekrytering av nya talanger till ditt team.
• Ansvar för beläggning av medarbetarna i din gruppering.
• Att arbeta strategiskt för att vidareutveckla verksamheten.
• Att du deltar i kundprojekt och uppdrag.
• Vidareutveckling av våra SAP-tjänster och kunderbjudanden.

CGI arbetar ständigt för att vara i fronten på den teknikutveckling som ska hjälpa oss genom de utmaningar som världen står inför idag. Vi kommer att behöva dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet ifrån olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller in i framtiden. Ditt ansvar som konsult kommer att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta fram relevanta leverabler för digitalisering till att hålla i workshops tillsammans med kunder. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Lika mycket som du brinner för att jobba som konsult vill du också se andra växa och lyckas. Med ditt affärsmässiga tänk ser du nya möjligheter och du bidrar till att utveckla CGI:s erbjudande till våra kunder. Du har antingen erfarenhet av ledarskap eller ett starkt intresse för att utveckla de sidorna hos dig själv. Kanske blir detta din första chefsroll?

Som person är du relationsskapande, ambitiös, självgående och proaktiv. Du trivs med ett varierande arbete där du ansvarar för flera olika saker parallellt. Du har flytande kunskaper inom både svenska och engelska.

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-10-28.

För mer information, kontakta gärna:
Karin Blomgren, karin.blomgren@cgi.com, 072-7363136.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb