CGI

Power BI-konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 29 oktober 2019
Ref:
J0819-1776
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Våra kunder har ett ständigt ökande behov av hjälp inom Microsoft Power BI och Azure och vi söker därför dig med erfarenhet av utveckling som ser fram emot att växa i rollen som Power BI-konsult. Vi erbjuder dig utbildning, tätt samarbete med våra övriga analyticskonsulter samt riktigt spännande uppdrag hos våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

Dina framtida arbetsuppgifter

Som en del av Data Advantage ingår du i en härlig gruppering av kollegor med vass kompetens inom såväl klassisk BI som Avancerad Analys. Rollerna du kommer anta hos oss varierar och för rätt person finns stora möjligheter att påverka både roll och uppdrag.

Analytics är ett fokusområde och vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster just nu. Våra kompetenser sträcker sig ifrån strategi och kravarbete till projektledning, arkitektur och utveckling. De tekniska plattformarna är framförallt Microsoft. Vi har Guld- och Silver-partnerstatus i sju kategorier hos Microsoft. Vi tror på att vara i framkant och jobba med de senaste teknikerna och nu söker vi specialister inom Business Intelligence. Våra paketerade lösningar inom detta område är väldigt unika och genom att kombinera alla Microsofts verktyg (Sharepoint, SQL Server, Office 365, Dynamics AX) skapar vi framtidens lösningar inom Business Intelligence.

Vi kommer att behöva dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet ifrån olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller in i framtiden. Ditt ansvar som konsult kommer att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta fram relevanta leverabler för digitalisering till att hålla i workshops tillsammans med kunder.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker seniora medarbetare och ser gärna att du har:
• Minst 5 års erfarenhet av Power BI eller liknande roll.
• Erfarenhet av Microsofts BI-verktyg.
• Datamodellering.
• SQL-utveckling.
• Relevant utbildning.
• Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:
• Azure
• Avancerad Analys
• Data Warehouse
• Qlik

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-10-28.

För mer information, kontakta gärna:
Ida Sonesson, ida.sonesson@cgi.com, 073-3641008

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb