CGI

Data Warehouse-konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 29 oktober 2019
Ref:
J0819-1775
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med data och utveckla dina färdigheter inom Business Intelligence? Analytics-teamet på CGI befinner sig i en stor expansionsfas där vi strävar efter att jobba med den senaste tekniken och de mest utmanande uppdragen. Har du bakgrund inom Data Warehousing och vill jobba tillsammans med en grupp vassa kollegor? Då är detta arbetsplatsen för dig!

Du kommer ingå i en gruppering med kompetens inom både klassisk BI och Avancerad Analys. Rollerna hos oss varierar, för rätt person finns stora möjligheter att påverka roll och uppdrag!

Dina framtida arbetsuppgifter

Våra kunder har ett ständigt ökande behov av hjälp inom lösningar för bland annat Big Data och IoT. Vi söker därför dig med erfarenhet av utveckling som ser fram emot att växa i rollen som Data Warehouse-konsult. Vi erbjuder dig utbildning, tätt samarbete med våra övriga analyticskonsulter samt riktigt spännande uppdrag hos våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

För oss är det människans behov som är utgångspunkt när vi identifierar och utvecklar tekniska lösningar. Enligt oss är det först genom mänsklig interaktion som en förändring kan ske, därför är varje medarbetare en nyckel till framgång. Både när det gäller behovet av digitalisering och i trivsel på jobbet.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och arbetar idag som konsult inom exempelvis Data Warehouse och/eller Business Intelligence. Du har ett intresse för området Analytics, kännedom om Microsofts teknikstack samt viss erfarenhet av ETL. Du har lätt att förstå och kommunicera med verksamheten, och besitter förmågan att omsätta dess krav i tekniska lösningar som du kan visualisera på ett bra sätt. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vi söker seniora medarbetare och ser gärna att du har följande profil:
• Relevant utbildning.
• Minst 5 års erfarenhet av liknande roll.
• MS SQL-server.
• Kunskap inom SSIS, SSRS eller SSAS.
• Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:
• Microsoft Azure
• Avancerad analys
• Utveckling av BI-lösningar

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-10-28.

För mer information, kontakta gärna:
Ida Sonesson, ida.sonesson@cgi.com, 073-3641008.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb