CGI

Konsult inom digitala inköp - Ariba

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 augusti 2019
Stängs
den 1 november 2019
Ref:
J0819-1675
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du en gedigen förståelse för inköpsprocessen och gillar tekniska utmaningar och affärskomplexitet? Vi är alltid på jakt efter nya toppförmågor och söker nu lösningsarkitekter, applikationskonsulter och program- och projektledare med fokus på Ariba. Beroende på din tidigare erfarenhet samt vad du vill utvecklas vidare mot finns möjlighet för dig att ingå i vår gruppering inom SAP alternativt affärsområdet Consulting.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult hos oss kommer du få möjlighet att agera som rådgivare och expert gentemot våra uppdragsgivare samt ingå i ett team med kunniga och härliga kollegor - allt detta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Som lösningsarkitekt, applikationskonsult eller programledare med fokus på Ariba är du en del av spännande projekt som sträcker sig över hela inköpsområdet från inköpsstrategi, upphandling, leverantörshantering och avtalshantering till beställningar och avrop, fakturahantering samt leverantörs- och avtalsuppföljning.

Hos oss kan du antingen komma in som junior konsult med tidigare erfarenhet från linjeverksamhet eller som en expert med flera års erfarenhet från konsultbranschen. Vi arbetar tvärfunktionellt i våra leveranser vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder utifrån ett helhetsperspektiv från samtliga affärsområden. Det ger möjligheter för både våra medarbetare liksom uppdragsgivare att utvecklas och utmanas inför framtiden.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
• Du har mer än 4 års arbetslivserfarenhet, gärna av konsultrollen.
• Du har en relevant högskoleutbildning.
• Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Ariba.
• Du har flytande kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift.

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-10-28.

För mer information, kontakta gärna:
Imran Waheed, imran.waheed@cgi.com, 070-878 89 15

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb