CGI

Data Scientist

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 30 augusti 2019
Stängs
den 28 april 2020
Ref:
J0819-1693
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av avancerad analys av komplexa datamängder? Triggar det dig att använda den senaste Analytics-tekniken för att bearbeta data och driva disruptiva förändringar? I så fall är det dig vi söker till vårt Analytics team i Malmö!

Vi söker dig som är driven, positiv med talang för både kvantitativ och kvalitativ analys. Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med regionen och hela Sveriges mest spännande kunder. Du kommer att, genom att bygga avancerade analysmodeller och algoritmer, bidrar med insikter och beslutsunderlag som resulterar i ökad affärsnytta. Utöver ditt engagemang hos våra kunder kommer du få stora möjligheter att fördjupa dig inom olika system, tekniker och metoder inom ditt område.

Du kommer få chansen att arbeta med kollegor som är duktiga inom området för analytics men även med kollegor från resterande divisioner inom bolaget. CGI har kompetens som sträcker sig från strategi och kravarbete till projektledning, arkitektur och utveckling. Du kommer helt enkelt få chansen att bli en del av ett av marknadens mest konkurrenskraftiga bolag.

Din profil

Vi ser att du har en MSc eller PhD i datavetenskap, matematik, tillämpad statistik, tekniskfysik eller relevant ingenjörsutbildning. Du har ett brinnande intresse för informationsbehandling, statistik, datadriven affärsanalys och har ett öga för kundens affär. Utöver dina tekniska och matematiska färdigheter är du en duktig kommunikatör som kan omsätta analyser till insikter och beslutsunderlag som bidrar till din kunds utveckling.

Vi ser gärna att du matchar flera av nedanstående kvalifikationer:
•Arbetat ca 4 år som Data Scientist.
•Kunnig inom analys, hypotesdriven analys, signifikans, felträdsanalys och andra användbara metoder.
•Är en driven och entusiastisk problemlösare med tydlig affärsfokus.
•Trivs i att arbeta med avancerade analyser av komplexa datakällor för att ta skapa affärsnytta för dina kunder.
•Tycker att det är spännande att verka i en öppen miljö och vara med och forma och utveckla vårt erbjudande för att hjälpa våra kunder att utvecklas.
•Anpassningsförmåga och lyhördhet gentemot kundens behov.
•Kunskap och erfarenhet inom Machine Learning, AI och/eller IoT.
•Är duktig på att presentera och kommunicera komplexa analyser och koncept.

Har goda kunskaper inom ett eller flera av: Python, R, Java, C# Git, Spark, SAS, MATLAB Scala, SQL, Azure, NoSQL, MapReduce och Hadoop.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Vill du veta mer?

Ta gärna kontakt med rekryterande chef Henrik Andersson eller med ansvarig rekryterare Kristoffer Johansson , 0709 38 78 18.

Sista ansökningsdag: 2019-10-28.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb