CGI

Projektledare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 30 augusti 2019
Stängs
den 29 oktober 2019
Ref:
J0819-1700
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi ser att många företag idag kämpar med att integrera IT i den affärskritiska verksamheten. Att skapa en digitaliserad verksamhet är ofta nödvändigt, både när det gäller kundfokus och affärsmöjligheter, men även när det gäller hållbarhet. Är du också en av dem som tycker att digitaliseringen går för långsamt?

Nu finns möjligheter för dig som är intresserad av att utvecklas ytterligare i rollen som projekt- och programledare och vill ha spännande och intressanta uppdrag med koppling till vår digitala affär. Hos oss arbetar du antingen ute hos någon av våra kunder eller så ingår du i något av våra helhetsåtaganden. För att lyckas har du ett verksamhetsperspektiv och kunskaper om hur det realiseras med hjälp av IT. Vi söker dig som brinner för att skapa förbättringar hos din kund. Som konsult behövs god problemlösningsförmåga i kombination med engagemang, struktur och noggrannhet.

Våra värderingar Mod, Empati och Tydlighet leder oss i vårt arbete med att skapa fortsatt utveckling av en välfungerande och utvecklande arbetsplats, såväl hos oss själva som i det arbete vi gör ute hos våra kunder. Det är viktigt för oss att även du delar våra värderingar eftersom de genomsyrar de beslut vi fattar och hur vi kommunicerar med varandra. Man kan säga att de definierar vilka vi är, och hur vi förhåller oss till varandra, och de hjälper oss att fatta rätt beslut i vardagen. På så sätt skapar vi en dynamisk arbetsplats där besluten fattas ute i verksamheten.

Är det här du?

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:

•Relevant högskoleutbildning
•Du har minst 5 års erfarenhet som projektledare varav minst 3 år med större projekt där det varit en kombination av verksamhet, IT eller annan teknik
•Du har erfarenhet av agila metoder
•Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Om du dessutom är certifierad enligt någon av modellerna PMI/IPMA/ Prince 2/Scum/ITIL/SAFE tror vi att du kommer ha stor användning av det i din vardag.

För att lyckas i rollen bör du ha ett eget driv och det är en stor tillgång om du har en hel del pondus och "skinn på näsan". Du kommer ges mycket eget ansvar och behöver gilla utmaningar och problemlösning. Eftersom du kommer att vara anställd som konsult, och därmed vara ute på varierande uppdrag hos olika kunder, bör du vara en flexibel person som trivs med att snabbt anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att leda/facilitera workshops.

Vill du veta mer? För mer information kontakta teamchef Linn Hasserius linn.hasserius@acando.com eller Sofia Lindquist: +46 72 160 84 92 alt. sofia.lindquist@acando.com. Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2019-10-28.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb