CGI

Teknisk arkitekt, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 30 augusti 2019
Stängs
den 1 november 2019
Ref:
J0819-1906
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Är du en specialist inom arkitektur? Om du trivs som bäst när du får jobba i en social roll med många kontaktytor, när du får vara en analytisk och kreativ problemlösare och utvecklas i olika projekt, hos olika kunder - ja, då kan det vara dig vi söker! Till CGI söker vi nu dig som är en erfaren arkitekt och vill jobba med den senaste tekniken, intressanta projekt och vill vara med och forma framtidens digitala värld.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som teknisk arkitekt leder du våra leveranser inom system-, applikations- och gränssnittsutveckling.
Du analyserar behovs- och kravbild och omvandlar dessa till övergripande lösningsarkitektur vars implementationer du både leder och själv deltar i från ax till limpa.
Med din starka kommunikations- och samarbetsförmåga leder du både kund, kollegor och partner framåt till rätt lösning i tid.
Du utvärderar och applicerar olika arkitekturella principer/ramverk/mönster och best practise för att skapa en robust och förvaltningsbar teknisk lösning till kortast möjliga implementationstid och kostnad.
Du håller ständig koll på den tekniska utvecklingen och fattar snabbt nya verktyg och tjänster som kan användas.

Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:

Du älskar ny teknik och testar gärna nya ramverk som andra inte ens har nosat på i strävan att skapa moderna och innovativa lösningar till dina kunder
Du har en utbildning inom IT och har arbetat ett par år med systemutveckling
Arbetat 3-5 år med system- och lösningsarkitektur
Du är lyhörd och hjälpsam, och trivs i samarbete med andra
Väl bekant med Azure och en eller flera Azure-tjänster
Du har levererat lösningar inom något av följande områden: .NET, Microsofts molntjänster/Azure, C# eller scriptramverk
Du har flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Det är ett plus om du har praktisk erfarenhet att leverera Microsoftbaserade molntjänster till kunder
Har du dessutom en eller flera certifieringar eller intyg inom arkitekturområdet och har erfarenhet av att använda olika modelleringsverktyg kommer du att få god användning av dessa kunskaper.

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.
Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-10-22.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta:
Clas Kärrlund (Chef, Digital Workplace): 072-5753456 alt. clas.karrlund@acando.com eller rekryterare Imran Waheed , 070-8788915 alt. imran.waheed@acando.com

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb