CGI

Senior utvecklare, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 30 augusti 2019
Stängs
den 2 april 2020
Ref:
J0819-1903
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Vi växer och vi behöver Dig! Vi jobbar med webb, CMS, e-handel och andra IT-projekt som är avgörande i hur ett företag säljer sina tjänster och produkter mot slutkund.
Nu är vi på jakt efter dig som är en erfaren utvecklare inom detta område. Om du lutar mer åt front-end, back-end eller full-stack spelar ingen roll. Vi jobbar med allt från tidiga faser där vi gör Proof of Concept till utveckling av större projekt. Vi söker nu en senior utvecklare som brinner för teknik men även att coacha yngre förmågor och sprida sin kunskap.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult hos oss blir du en viktig del av den gruppering som arbetar med Customer Experience & commerce. Vi hjälper våra kunder att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter och undvika dess fallgropar. Du kommer att jobba brett eftersom våra kunder är en mix av stora globala aktörer och medelstora lokala företag. Vårt fokus ligger hos våra kunder i Göteborgsregionen. Du kommer:

jobba nära med teamet i en ansvarstagande roll, i tight relation med kunden
arbeta med de senaste teknikerna och leverera lösningar i bl. C#, MVC, Angular, React, HTML, CSS, Linq, Web API, Elastic Search, Headless CMS såväl som traditionella CMS-plattformar
arbeta med Microsoft Azure och/eller AWS
arbeta med olika typer av kunder, i olika typer av projekt med allt från tidiga analysfaser till att utveckla system i produktion
För att alltid hålla våra verktyg vässade arbetar vi i enlighet med vår strategi "Technology driven, Behavior centric". För oss innebär det att det är människans behov som är utgångspunkt när vi identifierar och utvecklar tekniska lösningar. Enligt oss är det först genom mänsklig interaktion som en förändring kan ske, därför är varje medarbetare en nyckel till framgång. Både när det gäller behovet av digitalisering och i trivsel på jobbet.

Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är det här du?
Du tycker om att göra skillnad och tillsammans med kunden samt ditt team skapa bättre lösningar och tjänster
Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
Du har en god erfarenhet inom .NET utveckling och behärskar även C# och MVC - vi söker främst seniora profiler.
Du har erfarenhet inom tekniker som exempelvis Azure, JavaScript, HTML, CSS, Angular/React eller annat JavaScrip bibliotek.
Meriterande är erfarenhet från e-handel, webb, CMS, både headless och etablerade plattformar (så som SiteCore, Episerver, SDL och AEM)

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-09-30.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Helena Strahl (Chef): 073-0874291 eller helena.strahl@acando.com eller rekryterare Imran Waheed , 070-8788915 alt. imran.waheed@acando.com

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb