CGI

Digital Consultant, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 30 augusti 2019
Stängs
den 28 april 2020
Ref:
J0819-1878
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Vill du arbeta med digitala lösningar och inte minst driva förändring hos våra kunder genom digitala tjänster? Vi jobbar med webb, e-handel, CMS, PIM och andra digitala lösningar som är avgörande i hur ett företag säljer sina tjänster och produkter mot slutkund.
Nu söker vi efter en konsult som kan arbeta med framtagandet av nya digitala lösningar och användarupplevelser.

Vi hjälper våra kunder att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter och undvika dess fallgropar. Våra kunder är en mix av stora globala aktörer och medelstora lokala företag. Vårt fokus ligger hos våra kunder i Göteborgsregionen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vad du kommer att göra:

hjälpa kunden att definiera och förstå sin kunds behov, beteenden och drivkrafter och därigenom definiera digitala lösningar, organisationer och processer som krävs för att förvekliga detta
vara kittet mellan IT och affären, som kan förstå de digitala möjligheterna rent tekniskt men även affärsmässigt
driva förändring hos våra kunder att jobba med digitala lösningar i alla aspekter
typiskt att arbeta i olika roller hos våra kunder, exempelvis men inte begränsat till digital expert, Business Analyst, projektledare, förändringsledare.
Vi kommer att behöva dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet ifrån olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller in i framtiden. Ditt ansvar som konsult kommer att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta fram relevanta leverabler för digitalisering till att hålla i workshops tillsammans med kunder.

Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
Du är passionerad över digitaliseringens möjligheter och tycker om att omsätta detta i handlingskraftiga projekt.
Du har tre till fem års relevant arbetslivserfarenhet från att ha jobbat med några av följande områden: e-handel, webb, CMS, PIM, UX, SEO
Du kan förstå det digitala erbjudandet från olika perspektiv, såväl det tekniska som affärsmässiga
Du tycker om att göra skillnad och att med kunden och ditt team göra bättre lösningar och tjänster
Du känner dig bekväm med att jobba nära både affären och IT med exempelvis kravställning, UX, projektledning, analys och research
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.
Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-09-30.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Helena Strahl (Chef): 073-0874291 alt. helena.strahl@acando.com eller rekryterare Imran Waheed , 070-8788915 alt. imran.waheed@acando.com.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb