CGI

Utvecklare Datalager och Datasjöar, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 30 augusti 2019
Stängs
den 1 oktober 2019
Ref:
J0819-1877
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Kan man bada i en datasjö? Det tror vi på CGI! Vi utökar nu vårt Analytics-team med ännu fler backend-utvecklare som brinner för datalager, datasjöar och datadriven arkitektur.

Acando Analytics är i ett expansivt skede och vi fortsätter våra satsningar inom Datalagerutveckling, mycket drivet av vårt framgångsrika ramverk Darwin, som idag används av över 30 kunder. Med kunskap inom allt från Advanced Analytics och Machine Learning till Agile Data Warehouse och det senaste inom visualisering är vi väl positionerade att möta den ökande efterfrågan från våra kunder. Vill Du vara med på vår resa?

Vill Du jobba i projekt tillsammans med erfarna kollegor inom analytics såväl som affärssystem, digitalisering, e-commerce och CRM? Vill du göra stor skillnad hos våra kunder genom ditt stora intresse för bearbetning av data i stora mängder? Då är detta jobbet för dig!

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i projekt tillsammans med kollegor inom visualisering, affärssystem, CRM, förändringsledning mm.
Du får lära dig vårt framgångsrika ramverk, Darwin, för automatiserad byggnation av datalager i molnet. I våra leveranser kombineras ofta datasjöar och strömmande data för att möjliggöra traditionell analys såväl som Machine Learning och andra mer avancerade tillämpningar. Vår primära partner är Microsoft, men även Qlik och Google spelar ofta också en viktig roll.

För att alltid hålla våra verktyg vässade arbetar vi i enlighet med vår strategi "Technology driven, Behavior centric". För oss innebär det att det är människans behov som är utgångspunkt när vi identifierar och utvecklar tekniska lösningar. Enligt oss är det först genom mänsklig interaktion som en förändring kan ske, därför är varje medarbetare en nyckel till framgång. Både när det gäller behovet av digitalisering och i trivsel på jobbet.
Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du matchar flera av nedanstående kvalifikationer:

Universitetsgrad i datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande
Minst 2-3 års erfarenhet av datalager och liknande tillämpningar
Erfarenhet av Microsofts teknikplattformar, inom Analytics (t.ex. SQL Server, Azure SQL/DW, Datalake, m.m.) eller motsvarande plattformar baserade på Googles teknik eller motsvarande.
Förståelse för och erfarenhet av att modellera data
Erfarenhet av att fånga krav och omsätta i lösning.
Erfarenhet av att ha tagit analysmodeller hela vägen från prototyputveckling till implementation i verksamhetsprocesser
Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon av våra fokusbranscher: detaljhandel, tillverkning och/eller sjukvård
Erfarenhet av att samla data ifrån IOT-baserade lösningar värderas högt.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-09-30.

För mer information, kontakta:
Rekryterande chef Git Carlsson: git.carlsson@acando.com eller Karin Blomgren på HR: 072- 7363136 eller karin.blomgren@acando.com.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb