CGI

Managementkonsult inom Business & Technology Strategy, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 30 augusti 2019
Stängs
den 25 april 2020
Ref:
J0819-1876
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se
Vi hjälper branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär. Ny teknologi (är ofta möjliggörare) och moderna IT-lösningar är ofta nödvändiga möjliggörare och vi kombinerar specialistkunskap inom det området med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. Acando sticker ut genom vår förmåga att skapa förändring - på riktigt.
Med vår kompetensbredd kan vi stötta i alla faser av transformation, från strategi till effekthemtagning. Våra managementkonsulter behöver bli ännu fler - är det Dig vi letar efter?

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult inom Business & Technology Strategy arbetar du med något av våra erbjudanden inom strategiutveckling och realisering. Nyckelord inom vår affärsenhet är bland annat strategisk rådgivning avseende affär och teknologi, verksamhetsutveckling och realisering.
Du kommer att arbeta med att handleda och stötta vår kund i sin förändringsresa att bli en mer effektiv organisation där teknik och verksamhet går hand i hand. Det digitala är en självklar komponent i allt vi gör och vi är ofta med och hjälper våra kunder med sin digitalisering - i allt från vision till paketering och lansering av nya digitala tjänster, eller identifiering och realisering av effektivitetsvinster.
Vidare innebär rollen:
Att stötta seniora beslutsfattare med analyser, beslutsunderlag, råd och genomförandekraft när strategier ska bli verklighet,
Utveckling av affärs-, IT- och digitala strategier,
Uppsättning av operativa modeller,
Tillhandahållande av rådgivning vid omorganisationer och andra förändringar i den operativa modellen,
Vi kommer att behöva Dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet ifrån olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller in i framtiden.
Ditt ansvar som konsult kommer att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta fram relevanta leverabler för digitalisering till att hålla i workshops tillsammans med kunder. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer.

Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Som person har du en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor. Du är inte rädd att sticka ut hakan, och du är nyfiken och drivande både gentemot kund och kollegor.

Du har minst sju års erfarenhet, gärna från ett konsultföretag
Du har högskoleutbildning på masternivå
Du har gedigen erfarenhet av faktabaserad strategiutveckling, arbete på ledningsnivå, genomförande, metodik och affärsutveckling
Du är bekväm i digitala miljöer och har gärna en spets inom någon digital del som är nära kopplad till affären; tex online marketing, automatisering/robotisering eller nya affärsmodeller
Meriterande är djupgående branschspecifik kunskap inom retail, healthcare och/eller offentlig sektor alternativt expertkompetens inom tillämpning av nya teknologier
För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.
Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-09-30.

För mer information, kontakta:
Åsa Lindström, rekryteringsansvarig, asa.lindstrom@acando.com, eller Imran Waheed, rekryteringsspecialist: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb