CGI

Systemutvecklare, Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund, Jämtland , Sweden
Annonserat
den 3 september 2019
Stängs
den 4 december 2019
Ref:
J0719-0087
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bli en del av vårt team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag som drivs av en brinnande entreprenörsanda. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö, intressanta arbetsuppgifter, balans mellan jobb och fritid, en attraktiv lön med förmåner och mycket mer därtill.

CGI i Östersund utvecklar IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker. Vår efterfrågan är fortsatt mycket hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 140 medarbetare och vi vill förstärka med ytterligare systemutvecklare som brinner för att jobba agilt i våra utvecklingsteam.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för systemutveckling och går igång på när nya versioner av ramverk släpps. Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt (fritt fram att överraska). Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras.

I våra uppdrag använder vi oftast
-Java eller .NET
- Atlassian eller TFS
- React, Angular, Typescript
- Spring Cloud, Spring Boot
- Openshift, Kubernetes

Såklart räknar vi inte med att du kan hela teknikstacken. Hos oss kan du lära dig på plats också.

Hur ser en dag på CGI ut?
Hos oss arbetar vi i team som utför allt arbete i egna lokaler (vi är alltså konsulter som sitter in-house) men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett vart i världen de har sin verksamhet. Våra kunder betraktar vi som partners och tillsammans hittar vi en arbetsmetodik som passar leveransen. Allt vi gör utförs med stöd av etablerade metoder och utvecklingsprocesser som vi anpassar och hela tiden vidareutvecklar för att vi ska bli ännu bättre på det vi gör.

Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Har du drömmar som din nuvarande arbetsgivare inte kan uppfylla? Sök dig till oss.

För mer information, kontakta gärna:

Pontus Hellgren 063 - 15 22 05 eller Ellen Widmark 063 - 57 69 22

Sista ansökningsdatum: 2019-10-31.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.