Förvaltnings- och utvecklingsansvarig IT till BTF

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 3 september 2019
Stängs
den 3 oktober 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bilspeditions Transportörförening (BTF) samordnar cirka 110 transportföretag som tillsammans utgör Sveriges största nätverk för godstrafik. Transportföretagen täcker Sverige från Haparanda till Ystad. BTF huvuduppgift är att bistå nätverket med specialist-, IT- och ledningskompetens. Transportbranschen är en mycket dynamisk bransch i förändring där modern teknik och digitalisering skapar stora möjligheter till verksamhetsutveckling.

Är du redo för nya utmaningar i en spännande bransch? Vill du vara drivande i utformningen av värdeskapande IT-lösningar i nära samarbete mellan verksamhet och IT-leverantörer? Vi söker nu en förvaltnings- och utvecklingsansvarig för vår IT-plattform!

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du ha fullt ägarskap för plattformen och kravställer på våra underleverantörer som utvecklar och förvaltar de olika system. Du driver referensgrupper för att fånga krav och önskemål hos användarna och håller ihop utbildningsinsatser efter behov.

Vi har en moderna molnbaserad IT-plattform anpassad efter vår transaktionsintensiva verksamhet och krav på mobila realtidslösningar. Vår ambition är att fortsatt ligga långt fram i utvecklingen. Din uppgift blir därför att omvärldsbevaka och komma med idéer och förslag till nya byggstenar och tillsamman med ledningen staka ut och besluta om den roadmap som ska styra IT. Utåt sett representerar du BTF i alla frågor gällande IT och digitalisering.

Tjänsten är placerad i trevliga lokaler på BTF:s huvudkontor på Vasagatan i Stockholm där vi arbetar ca 10 personer. Rollen rapporterar direkt till VD.

Du har vad som krävs
För att bli framgångsrik i rollen krävs att du har IT-utbildning och gedigen erfarenhet av att på ett strukturerat sätt kravställa och specificera IT-funktionalitet på system-/applikationsnivå. Du är van att fånga upp krav/önskemål från verksamheten via superusers och referensgrupper. Vi förväntar oss att du har god kompetens och erfarenhet av att utvärdera IT-leveranser liksom din förmåga att främja ett professionellt samarbete med IT-leverantörer.

Vi söker dig som är van att ta stort eget ansvar och förmåga att självständigt driva både större och mindre initiativ. Du har högt fokus på att leverera värde och resultat. Din sociala kompetens är central då rollen innebär många kontaktytor och dialoger på olika nivåer. Vi värdesätter även din flexibilitet, nyfikenhet och din förmåga att ta dig an utmaningar och hugga i där det behövs.

Låter det intressant? Ansök redan idag!

Ansök
I denna rekrytering samarbetar BTF med Experis. Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anki Snis på anki.snis@se.experis.com eller på 08-50895453.

Liknande jobb

Liknande jobb