Senior IT-tekniker Windows Server

Rekryterare
SOS Alarm AB
Plats
Stockholm (Län)
Lön
Efter överenskommelse
Annonserat
den 5 september 2019
Stängs
den 30 september 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

SOS Alarm AB är ca 1100 anställda. Vi larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm, kameraövervakning och driftlarm. Vi tillhandahåller även kundorienterade jourtjänster såsom samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn.  Har du ett brinnande intresse för IT och vill vara med och utveckla vår IT-miljö för att skapa ett tryggare Sverige? Är du personen som ser det större perspektivet i de små detaljerna och är villig att göra det lilla extra för att designa innovativa lösningar som är högtillgängliga enligt verksamhetens behov?

ROLLEN

Vi söker nu förstärkning till vår servergruppering som ligger under avdelningen Infrastruktur. Inom IT-avdelningen arbetar ca 50 personer och förvaltar alla tekniska processer inom SOS Alarm och som består av en IT -stab samt tre avdelningar: Verksamhetsutveckling, Applikation och Infrastruktur. Du kommer att ingå i en teknikergrupp bestående av cirka 10 tekniker som har ansvaret för drift och underhåll av SOS Alarms serverplattform, infrastruktur och verksamhetens stödsystem. Du arbetar med att säkerställa driften av de verksamhetskritiska systemen, utveckla befintliga lösningar så väl som att delta i nya IT-projekt. En viktig del av rollen som IT-tekniker kommer att gå ut på att hantera incidenter och analysera problem. Du förväntas driva och ansvara för den tekniska livscykeln kopplat till de teknikområden du kommer ansvara över. I samtliga arbetsuppgifter kommer det vara viktigt att stötta verksamheten utifrån förväntningar och avtal samt leverera god service till våra användare och kunder.

VI ERBJUDER

SOS Alarms IT-avdelning ansvarar för många kritiska delar av det svenska samhällets funktion i såväl kris som till vardags. Vi är en arbetsplats med personer som brinner för att hjälpa andra människor och för vår vision ”Ett tryggare Sverige för alla”. Vi passar dig som tycker att teknik är intressant, som vill ha ett roligt och meningsfullt arbete med trevliga kolleger och högt i tak. Vi erbjuder goda chanser till vidareutveckling och en arbetsplats som satsar stort på IT och teknik och innovation. Hos oss blir individen sedd och uppdraget är viktigt. Vi arbetar i moderna miljöer där det dessutom finns stora möjligheter att påverka inriktning, teknikval och processer.  Tjänsten är placerad i centrala Stockholm. Start enligt överenskommelse.

ÄR DET HÄR DU?

Du har arbetat med IT i minst 10 år och har djup erfarenhet av att arbeta med IT-drift i verksamhetskritiska miljöer. Du har god samarbetsförmåga och är en självgående tekniker med en senior profil. Med fördel är du social, utåtriktad och har en förmåga att beskriva komplexa sammanhang på ett enkelt sätt. Som person är du strukturerad, ansvarstagande, kommunikativ, med en väldigt god analytisk förmåga samt ett intresse för teknik.  För att lyckas i rollen som IT tekniker hos oss talar du flytande svenska samt har erfarenhet och kunskap av:

Microsoft Server

Microsoft Active Directory

SCCM

SCOM

Hyper-V/VMM

 

LÅTER DET INTRESSANT?

Om du vill du vara med och bidra med din kompetens i en spännande och väldigt viktig samhällsfunktion där din insats verkligen gör skillnad, ber vi dig skicka in din ansökan senast 30 september. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan endast via vår hemsida. För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef, på christian.johansson@sosalarm.se eller 0761349699. Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning. När du skickar in din ansökan till oss på SOS Alarm godkänner och samtycker du till att SOS Alarm behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer här. Välkommen in med ansökan!

 

Ansök nu: Senior IT-tekniker Windows Server

Har du redan laddat upp ett CV? Logga in för att söka direkt

Ansök

Ladda upp från din dator

Eller importera från molnlagringstjänst

Ditt CV måste vara en .doc, .pdf, .docx, .rtf, och inte större än 1Mb


4000 antal återstående tecken

Annan marknadskommunikation

Vi skulle gärna vilja skicka dig information om jobb och tjänster från IDG Jobb via e-post.

Alla e-postmeddelanden kommer att innehålla en länk i sidfoten så att du när som helst kan avregistrera dig


När du söker ett jobb skickar vi din ansökan till namngiven rekryterare, som kan komma att kontakta dig. Genom att söka ett jobb listat på IDG Jobb godkänner du våra villkor och vår personuppgiftspolicy. Du ska aldrig behöva lämna ut bankkontouppgifter. Om du ombeds göra det vill vi att du  kontaktar oss.

Liknande jobb

Liknande jobb