Supporttekniker till Centsoft i Stockholm city

Rekryterare
Centsoft
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 5 september 2019
Stängs
den 5 oktober 2019
Ref:
51689247-0AB8-4C7C-B5FC-22C208A70958
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi två drivna supporttekniker till Centsoft i Stockholm City!

Vill du arbeta på ett framgångsrikt företag som ligger i framkant både tekniskt och upplevelsemässigt? Är du intresserad av både support, teknik, människor och service? Då är du perfekt för jobbet som supporttekniker på Centsoft i centrala Stockholm!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Centsoft sitter i nyrenoverade lokaler mitt i centrala Stockholm, precis intill Humlegården. Bolaget har blivit utsedda till Gasellföretag och under 2018 ökade de sin omsättning med hela 40% och är bland de mest framgångsrika i sin nisch. Bolaget kommer även att expandera till USA och starta upp ett kontor i Chicago, och för rätt person finns möjligheten att följa med i expansionen.

Centsoft har en familjär arbetsmiljö där kollegorna ställer upp för varandra och företagskulturen präglas av en öppenhet och högt i tak, där du tillåts göra fel för att lära och utvecklas och tillsammans med kollegorna bli bättre till nästa gång.

Bolaget har korta beslutsvägar och uppmuntrar egna initiativ från sina anställda. Du kommer ges möjlighet att påverka Centsofts fortsatta utveckling genom att bidra med dina tidigare kunskaper och nya idéer.

Du kommer att bli erbjuden en konkurrenskraftig lön med ett generöst förmånspaket som bland annat inkluderar ett friskvårdsbidrag på 5000 kronor, tjänstepension och sex veckors semester per år. Dessutom åker bolaget på en årlig konferens utomlands.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  • Supportera kunder via telefon och mejl
  • Genomföra installationer för nya kunder
  • Löpande utveckla intern dokumentation, manualer samt utbildningsmaterial
  • I dialog med utvecklare förbättra systemet Centsoft Invoice
  • Anpassning och konfigurering av systemet


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader.Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt men med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I rollen ingår mycket kundkontakt och du kommer genom dina kunskaper och sociala förmåga bidra till att uppnå en så hög kundnöjdhet som möjligt. Du kommer även ges möjlighet att lära dig ny spännande teknik och bli expert på Centsoft Invoice.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som antingen har en utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behöver inte ha arbetat med support tidigare men en serviceinriktad personlighet är ett måste i denna roll då du är ansiktet utåt mot Centsofts kunder. Vidare söker vi dig som har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du tidigare arbetat i Centsofts system är det meriterande.

Centsoft lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker någon med ett eget driv och förmåga att arbeta självständigt. Detta är för Centsoft viktigare än att du har en formell utbildning bakom dig.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan.

Observera att urvalet kommer starta i mitten av augusti. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 

Liknande jobb

Liknande jobb