CGI

Testledare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 6 september 2019
Stängs
den 6 oktober 2019
Ref:
J0919-0310
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du tidigare erfarenhet inom test eller testledning och vill utvecklas ytterligare? Brinner du för kvalitet och att effektivisera processer? Vi söker både Testare och Testledare som kommer få jobba i eller leda både större och mindre projekt hos våra kunder som finns inom alla branscher. Vi ger dig goda möjligheter att utvecklas i en roll som konsult och erbjuder spännande och varierande uppdrag inom IT och den digitala sfären.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med våra uppdragsgivare med att kvalitetssäkra deras pågående projekt. Som testledare skriver du styrande dokument för testarbetet som testplan och testrapport. Tillsammans med teamet planerar och följer du upp arbetet som består av att utveckla testfall, exekvera dessa samt analysera och dokumentera resultatet.

Som person är du strukturerad och lösningsorienterad. Uppdragen kan såväl innebära att du är med och leder ett team av testare samt att du planerar test- och kvalitetssäkringsarbetet i projektet, likaså att utveckla kundernas processer och arbetssätt för test och kvalitetssäkring.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Din profil

-Relevant högskoleutbildning
-Minst 5 års erfarenhet av test och/eller testledning
-Certifierad inom test/testledning t ex. ISTQB
-Erfarenhet av testverktyg som t ex JIRA, HP QualityCenter, ReQtest
-Erfarenhet av agila metoder såsom Scrum, eller SAFe
-Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Som person är du analytisk, ansvarsfull och noggrann. Du är flexibel och kan anpassa dig till nya situationer och arbetssätt.

För mer information kontakta:

Jonas Seweling
Områdesansvarig kvalitetssäkring
jonas.seweling@acando.com
+46705533348

Sofia Lindquist
Rekryterare
sofia.lindquist@acando.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb