CGI

Teknisk Projektledare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 6 september 2019
Stängs
den 6 oktober 2019
Ref:
J0819-2010
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Vi ser att många företag idag kämpar med att integrera IT i den affärskritiska verksamheten. Att skapa en digitaliserad verksamhet är ofta nödvändigt, både när det gäller kundfokus och affärsmöjligheter, men även när det gäller hållbarhet. Är du också en av dem som tycker att digitaliseringen går för långsamt? Om du är en projektledare med erfarenhet av teknik såsom till exempel systemutveckling eller integration så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Häng med oss på vår resa och ta chansen att utvecklas som konsult på uppdrag inom IT och den digitala världen.

Är du projektledare och har erfarenhet av systemutveckling, infrastruktur och/eller integration? I sådanafall kan det vara just dig som vi söker!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult inom projektledning kommer du att arbeta med utmanande uppdrag för ledande och intressanta kunder i Stockholmsregionen. Dina uppdrag som konsult kommer givetvis att skilja sig åt men som teknisk projektledare är det ditt ansvar att leda och coacha projektteamet med projektdeltagare med olika kompetenser. Projektledarens roll är även att vara länken mellan verksamhet och IT och säkerställa att resultatet motsvarar verksamhetens förväntan. I arbetet kan ingå att leda workshops eller ta fram business case gentemot uppdragsgivare. I rollen rapporterar du till styrgrupper och övriga intressenter.

För att alltid hålla våra verktyg vässade arbetar vi i enlighet med vår strategi "Technology driven, Behavior centric". För oss innebär det att det är människans behov som är utgångspunkt när vi identifierar och utvecklar tekniska lösningar. Enligt oss är det först genom mänsklig interaktion som en förändring kan ske, därför är varje medarbetare en nyckel till framgång. Både när det gäller behovet av digitalisering och i trivsel på jobbet.

Efter sammanslagningen mellan CGI och Acando stå vi inför en spännande resa där du kommer att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har en akademisk examen
•Du har 3-5 års erfarenhet av att leda IT-projekt
•Du har en god kunskap i engelska och svenska, både i tal och skrift.
•Du är bekant med kravhantering och testledning

I ditt tidigare arbete har du arbetat enligt någon väletablerad projektstyrningsmodell såsom till exempel PMI, Prince2 eller ITIL. Har du dessutom arbetat som konsult ser vi det som en fördel, liksom erfarenhet av agilt arbete och förändringsledning.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-10-05.

För mer information kontakta ansvarig rekryterare
Sofia Lindquist, 072 160 84 92 alt. sofia.lindquist@acando.com.

Välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb