CGI

Azure-utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 6 september 2019
Stängs
den 6 oktober 2019
Ref:
J0919-0278
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se.

Vill du också bli en del av CGI? Just nu är vi inne i en tillväxtfas och behöver förstärka vårt team inom Analytics i Stockholm med Azure-utvecklare. Vi söker Dig som vill göra skillnad och som är genuint intresserad av möjligheterna med ny teknik och vill utvecklas vidare tillsammans med dina kollegor

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Azure-utvecklare kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några veckor till stora och långa åtaganden. Du kommer att jobba i spännande projekt där du får vara med och forma tekniska lösningar i teknikens framkant, som skapar värde för våra kunder tillsammans med ett kompetent team. Vi ser gärna att du har brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen. Du kommer att ingå i ett engagerat team där vi jobbar med såväl nyutveckling som vidareutveckling hos våra lokala kunder, men du blir även en del av vårt nätverk med konsulter som finns över hela Sverige. Vår storlek och även vårt internationella nätverk gör det möjligt att erbjuda våra kunder framåtriktade lösningar.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

söker Dig som är systemutvecklare eller ingenjör. Vi tror att du har ett gediget teknikintresse med betoning på Azure. I rollen behöver du behärska engelska och svenska obehindrat i såväl tal som skrift. Du har troligen en akademisk utbildning inom datalogi eller motsvarande. För att lyckas i denna roll bör du ha kunskap inom några av nedanstående områden:

• C#, .NET
• REST- API
• Entity Framework
• T-SQL
• Azure IoT Hub
• Azure Event Hubs
• Azure Functions
• Azure Storage
• Azure Web Apps
• Azure Service Bus
• Azure Data Factory
• Azure Data Lake
• Azure Databricks
• Agilt arbetssätt

Har du dessutom kunskaper i PowerShell, Xamarin eller av andra molnplattformar är det en merit. Utöver goda teknikkunskaper ska du även känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du är också nyfiken, ser möjligheter, har ett ordentligt driv att vilja utvecklas, har förmågan att snabbt ta in kunskap och har ett brinnande intresse för att göra skillnad. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Certifieringar är meriterande.

För mer information, vänligen kontakta: Sofia Lindquist, sofia.lindquist@acando.com, eller Jonas Rejment, jonas.rejment@acando.com.

Vi hanterar ansökningar löpande. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Sista Ansöningsdag: 2019-10-05.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb