Erfaren utvecklare med ledarambitioner

Rekryterare
Attentec
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 6 september 2019
Stängs
den 15 oktober 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är Attentec. Vi är ett 60-tal konsulter inom mjukvaruutveckling fördelade på två kontor i Linköping och Stockholm. Vi fokuserar på kompetens inom internet of things och strömmande media. Vårt mål är att vara den bästa arbetsplatsen för engagerade, innovativa utvecklare. Vi vill ge våra konsulter bästa möjliga förutsättningar både att utveckla sig själva och att leverera långsiktiga lösningar med hög kvalitet till våra kunder.

Vem söker vi?

Vårt team på stockholmskontoret växer och vi behöver fler erfarna utvecklare som vill utveckla sig inom både ledarskap och systemutveckling. 

Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad teknisk systemutveckling. Det viktigaste är inte vilket eller vilka programmeringsspråk du har erfarenhet av utan att du har djup förståelse och kunskap om mjukvaruutveckling och systemarkitektur.  Du har erfarenhet av både nyutveckling och vidareutveckling och har arbetat med test, paketering och leverans.

Har du arbetat som projektledare, scrum master, teamledare eller i andra ledande roller är det mycket meriterande. Du kan också ha arbetat som utvecklare i några år och vill nu utvecklas inom ledarskap. 

För att trivas och passa på Attentec behöver du vara noggrann, kreativ och målfokuserad. Du har en förmåga att se helheten samt gillar att diskutera med både kunder och dina teammedlemmar. Din motivation kommer av att leda team och projekt framåt. Du har förmågan att hantera olika behov och viljor i en grupp och därmed skapa acceptans och samsyn kring gemensamma lösningar.  

Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga.

Vad erbjuder vi?

På Attentecs kontor i Stockholm är vi idag ca 20 anställda. Här får du möjlighet att jobba med intressanta och varierande arbetsuppgifter inom systemutveckling. Du får duktiga och sympatiska kollegor och en härlig företagskultur.

 Här kan du arbeta i roller som arkitekt, scrummaster, teamleader, tekniskt säljstöd och projektledare. Här får du möjlighet att arbeta både med den senaste tekniken och med att utveckla team, affärer eller projekt.  I det tekniska arbetet får du snabb återkoppling på den mjukvara vi bygger och ser tydligt resultatet av teamets arbete.

Du får möjlighet att vidareutveckla dig dels inom ledarskap och dels inom aktuella områden inom den senaste tekniken. Du kommer vara en viktig del i arbetet med att göra våra kunders produkter och tjänster världsledande.

Läs mer om hur är det att jobba på Attentec

Vill du blir en av oss?

Liknande jobb

Liknande jobb