CGI

Javautvecklare, Karlskrona

Rekryterare
CGI
Plats
Karlskrona, Blekinge , Sweden
Annonserat
den 7 september 2019
Stängs
den 1 oktober 2019
Ref:
J0619-1194
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

På CGI, är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där vi trivs tillsammans. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för alla oss som jobbar här.

Vi söker Javautvecklare som vill göra skillnad och utvecklas tillsammans med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Dina arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga kompetensområde är programmering där du är med i hela kedjan av analys, design, implementation, test och förvaltning.

Vi söker dig som är Javautvecklare och gärna med erfarenheter från olika utvecklingstekniker och verktyg så som JavaScript, MVC, HTML5, CSS, jQuery, JBoss, Spring, J2EE, Angular, JUnit, Eclipse, GIT, Cradle, Databser, Linux och Jenkins.

Såklart räknar vi inte med att du kan allt, hos oss får du möjligheten att lära dig också.

I vårt team värdesätter vi engagemang och ambition och vi tycker att det är viktigt att du vill vara med och bidra till teamets gemensamma framgång. Vi tycker också att det är viktigt att du får möjlighet till kompetens- och karriärutveckling, vilket vi erbjuder genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar samt att få arbeta tillsammans med kompetenta kollegor. Flytande svenska i tal och skrift är en förutsättning för denna tjänst.

Och råkar du vara en .NET-utvecklare som läst ända hit, sök på denna annons ändå. Vi behöver dig också!

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är passionerad och driven och har ett gediget intresse för att arbeta med systemutveckling. Du är professionell, har en stark drivkraft och ett stort engagemang. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i olika problemställningar och se till helheten.

Som konsult är det viktigt att vara lyhörd för sina kunders utmaningar och behov. För att lyckas behöver du vara ödmjuk och nyfiken. Du vill ständigt utvecklas och använda din kunskap för att förbättra och hitta innovativa lösningar tillsammans med våra kunder. Eftersom vi arbetar tillsammans med våra kunder så är det viktigt att du är en god kommunikatör, har en social förmåga och vill bygga relationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om du gillar det du läser - tryck på ansökningsknappen idag och se var det tar dig. Vi är erkänt supertrevliga och ser fram emot ett möte där vi kan berätta mer!

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Karlskrona
För mer information, vänligen kontakta: Herman Afzelius, 0767-76 63 73, herman.afzelius@cgi.com
Vi hanterar ansökningar löpande och sista ansökningsdatum är: 2019-09-30

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 76 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.