CGI

Vi skapar marknadens bästa konsulter och ger dig en rivstart i karriären!

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg - Malmö – Stockholm – Västerås
Annonserat
den 9 september 2019
Stängs
den 13 oktober 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Under våren 2019 blev Acando ❤ CGI = sant. Acando har sedan 2005 drivit ett av marknadens mest populära talangprogram, vi samlar nu det bästa av två bolag och med kraft av CGIs storlek och globala leveranskapacitet kan vi ta nästa steg för att ta vårt talangprogram till nya svindlande höjder. 

Acando

Vårt mål med programmet är att utveckla marknadens vassaste konsulter med mindre än fem års erfarenhet - på tre år. CGI Selected är ett program som kombinerar erfarenheter och lärdomar från skarpa konsultleveranser med noga utvalda utbildningar. Under programmets tre år kommer du att leverera som konsult precis som övriga kollegor på CGI. Men som del i CGI Selected erbjuds du också utbildning och träning under programmets gång. 

Två inriktningar
Beroende på din profil och intresse erbjuder CGI Selected två inriktningar - Digital eller Advisory. Inriktningarna har ett basutbud av kurser kopplade till konsultmässighet, ledarskap och affärsträning men skiljer sig åt genom olika inriktningskurser samt även genom något olika konsultroller och projekt hos kund samt regionala skillnader. 

  • Talangerna inom Advisory har ett stort fokus på vad vi kallar Business Acceleration – vilket kan innefatta såväl rena verksamhetsprojekt som digitala transformationer med fokus på verksamhetens behov. Inom Advisory kan Talangerna antingen bli generalister som projektledare inom transformationer tvärs både verksamhet och IT eller specialister inom exempelvis Supply Chain, Mål- och Ekonomistyrning, IT Styrning, Processutveckling och Strategisk transformation/Förändringsledning. 
  • Talangerna inom Digital brinner för digitalisering och hur våra kunder kan digitalisera deras verksamheter genom de senaste teknologierna. Inom Digital kan talangerna arbeta som generalister som både arbetar med rådgivning såväl som ledning av digitala projekt eller djupdyka inom områden såsom agila metoder, big data, arkitektur, cyber security eller en teknisk plattform såsom Microsoft Dynamics. 

Oberoende av vilken inriktning du väljer inom CGI Selected kommer kombinationen av skarpa uppdrag och vassa utbildningar driva en kraftfull utveckling för dig, både på ett professionellt och personligt plan. 

Information och ansökan
Sista ansökningsdag i höstens rekryteringsomgång är den 13 oktober 2019. Vi startar nya omgångar av CGI Selected i januari och augusti varje år. Vi har två rekryteringsomgångar, en under hösten och en under våren. Vi välkomnar ansökningar till både januari- och augustistarten i samtliga av våra rekryteringsomgångar och du är varmt välkommen att söka till oss under den rekryteringsomgång som passar dig bäst, du anger vilken start av traineeprogrammet du ansöker till i din ansökan. Var dock gärna ute i god tid för platserna kan ta slut. I januari 2020 tartar programmet i Stockholm och Göteborg. I augusti 2020 startar programmet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås. 

Välkommen med din ansökan och lycka till!