Scania

Konstruktör för Gearbox Manoeuvring

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 9 september 2019
Stängs
den 25 september 2019
Ref:
20192598
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Gruppen arbetar både med att utveckla nya generationer växellådor samt produktvård av de växellådor som säljs dagligen. Blandningen av nyutveckling och produktvård ger unika förutsättningar för lärdom och egen utveckling. Innovation och kreativitet kännetecknar NTBMs arbete både vad gäller utvecklingen av växellådor samt vårt arbetssätt.

Till gruppen Gearbox Manoeuvring söker vi nu en konstruktör för att delta i utvecklingsarbetet av Scanias växellådor.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör utgör du en viktig del i utvecklingen och kvalitetssäkringen av våra växellådor. Du får möjlighet att ingå ett konstruktionsteam med erfarna konstruktörer där du kommer att påverka och ta ansvar. Ditt ansvar kommer finnas inom konstruktion av växellådssynkronisering. Du kommer att arbeta med såväl nya introduktioner som med förutvecklingsprojekt och produktvård.Du kommer att ha ett tätt samarbete med gruppens provningsingenjörer för att genom snabba iterationer utmana din konstruktion och erhålla snabb återkoppling på uppsatta acceptansvillkor.

Arbetet som konstruktör på gruppen ger ett unikt helhetsansvar där du har möjlighet att erhålla förståelse för hur våra fordon används av slutkund. Arbetet möjliggör kontakt med flera tvärfunktioner inom företaget, till exempel andra konstruktionsgrupper, marknad, inköp och produktion. Arbetet innebär även kontakt med kollegor på MAN Truck & Bus, Navistar och med externa leverantörer runt om i Europa.

Din profil
Vi söker dig med positiv attityd, eget driv, strukturerat arbetssätt och stor ansvarskänsla. Du är tekniskt lagd med känsla för dimensionering och optimering. Du har erfarenhet från mekatronikkonstruktion, hållfasthetsfrågor, tillverkningsmetoder och avancerad CAD-modellering är meriterande. Samt en akademisk utbildning och gärna erfarenhet av konstruktionsarbete. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job express.

För mer information
Kontakta gärna Tove Berg gruppchef, 08-553 822 57

Ansökan

Sök via vår hemsida www.scania.com senast den 23e September.
Jobbid 20192598
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb