CGI

REC_Junior Financial Analyst

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 10 september 2019
Stängs
den 1 december 2019
Ref:
J0619-2157
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker drivna, nyutexaminerade studenter till rollen som Junior Financial Analyst med start Januari 2020 i Stockholm!
VAD KOMMER DU GÖRA HOS OSS?
Som Financial Analyst ingår du i ett högpresterande Controller Team. Du förväntas arbeta självständigt med egna ansvarsuppgifter, men också stödja våra ledare genom att sammanställa, analysera och följa upp finansiell information. Det innebär att arbeta proaktivt med analyser, vara högst delaktig i de månatliga boksluten samt att driva forecast- och budgetprocesser.

I rollen ingår att kontinuerligt förbättra arbetsmetoder och processer både individuellt och i teamet, lokalt och globalt. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen att utvecklas tillsammans med oss.

VÅR ÖNSKAN OM KOMPETENS OCH PERSONLIGHET
För att söka rollen som Junior Financial Analyst bör du studera ditt sista år på ett masterprogram inom ekonomi eller industriell ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning, finansiering, finansiell styrning eller management.

Som person är du analytisk, utåtriktad, förutseende och initiativrik. Du bör vara intresserad av att arbeta med rapporterings- och analysarbete samt vara drivande i förändring.

Du kommunicerar väl, både på svenska och engelska, har hög social förmåga samt trivs med många kontaktytor och är en bekväm med Excel och Powerpoint.

Det är meriterande om du har haft projektledande roller tidigare då tjänsten ger utrymme för dig att driva egna utvecklingsprojekt.

DET HÄR ERBJUDER VI DIG
Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en internationell organisation på en marknad i ständig förändring. Här är det högt tempo och vi lovar att du kommer utvecklas! Hos oss finns det flera sätt att bli framgångsrik.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.

Vi ser fram emot din ansökan!

Bifoga CV, personligt brev och betyg med din ansökan.
Startdatum för tjänst: Januari 2020 enligt överenskommelse vid avslutade studier.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-11-30.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA
Carl Bengtsson, Finance Manager, +46 70 867 44 11, carl.bengtsson@cgi.com
Oscar Stareborn, Finance Manager, +46 70 349 01 16, oscar.stareborn@cgi.com

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb