CGI

Digital Konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 10 september 2019
Stängs
den 10 oktober 2019
Ref:
J0819-2007
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Som konsult hos oss kommer du vara en nyckelspelare när det kommer till att leda projekt, affärsutveckling och leverans i spännande digitaliseringsuppdrag. Vi kan erbjuda dig utmanande uppdrag på några av regionens tydligast profilerade bolag och organisationer.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som konsult. Du brinner för att hjälpa kunderna nå framgång med sin digitalisering och kan vägleda och ödmjukt utmana såväl som ta ansvar för komplexa leveranser, både självständigt och i team. Som person är det viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra, är lyhörd och hjälpsam.

En av dina styrkor är din förmåga att förstå de digitala möjligheterna rent tekniskt men även affärsmässigt. Du behöver vara bekväm i och ha praktisk erfarenhet av att vara bryggan mellan verksamhet och it. Du kan omvandla strategi till operativ handling och har förmågan att skapa framåtrörelse i dina projekt. Du får gärna ha med dig erfarenheter från områden som E-hälsa, E-com, Retail eller tydligt profilerade bolag inom digitalisering.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

•Examen inom relevant område
•Minst 5 års erfarenhet som konsult med erfarenhet av digitaliseringsprojekt
•Du känner dig bekväm med att jobba nära både affären och IT med exempelvis kravställning, UX, projektledning, analys och research
•Certifiering inom t.ex. PMI, Prince2, ITIL eller liknande är starkt meriterande
•Erfarenhet av agil metodik är en fördel
•Du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-10-09.

Ansvarig rekryterare Kristoffer Johansson +46 (0)709 38 78 18

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.