CGI

SAP Konsult Junior/Senior

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 10 september 2019
Stängs
den 21 september 2019
Ref:
J0819-2009
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Att arbeta med något som är roligt och stimulerande är de flesta människors dröm. Vissa trivs bäst av att få analysera, utforska, specificera och konfigurera. Andra av att driva projekt, sätta upp komplexa tekniska lösningar, utbilda eller entusiasmera. Somliga är duktiga på mycket och andra är experter.

Brinner du för SAP? Vill du växa med komptetenta kollegor i ett fantastiskt team?
Vi söker nu dig som har passion, vilja och ambition och vill utvecklas men även dig som kanske redan är en stadig och pålitlig genomförare.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som SAP-konsult hos oss kommer du få möjlighet att agera som rådgivare och expert gentemot våra uppdragsgivare och du ingår i ett team med mycket kunniga och trevliga kollegor. Förutom med rena implementations- eller förbättringsprojekt så finns det även möjlighet att arbeta och utvecklas inom SAP S/4 HANA där vi redan idag hjälper våra kunder med roadmaps, Proof of concepts, business cases samt implementationsprojekt.

Hos oss kan du antingen komma in som junior konsult med erfarenheten från linjeverksamhet (super-user) eller som en expert med flera år i konsultbranschen. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och har via internationella SAP Centers of Excellence ett nätverk från flera orter där vi utbyter kunskap och erfarenhet. Vi arbetar dessutom cross funktionellt i våra leveranser vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder utifrån ett helhetsperspektiv från samtliga affärsområden inom Acando. Det ger oanade möjligheter för både våra medarbetare liksom uppdragsgivare att utvecklas och utmanas inför framtiden.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

•Erfarenhet av SAP-projekt antingen i rollen som konsult eller via en linjeverksamhet
•Du har erfarenhet eller ett brinnande intresse för tekniska lösningar och verksamhetsprocesser inom ett eller flera områden som;
•Finans
•Inköp
•Logistik
•Produktion
•Försäljning/Marketing/Service
•Integration
•Utveckling/SAP Cloud Platform/IoT
•UX
•Svenska och engelska i tal och skrift.
•Det är meriterande med erfarenhet av projektledning inom såväl IT som verksamhetsprojekt.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-10-09.

Vill du veta mer? Hör gärna av dig till ansvarig rekryterare
Kristoffer Johansson +46 (0)709 38 78 18

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.