CGI

Konsult, IT Strategy, Governance & Organization

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 10 september 2019
Stängs
den 16 januari 2020
Ref:
J0919-0001
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Som Konsult, IT Strategy, Governance & Organization kommer du arbeta inom Advisory Transformation som hjälper branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär. Ny teknologi och moderna IT-lösningar är ofta nödvändiga möjliggörare och vi kombinerar specialistkunskap inom det området med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. Vi sticker ut genom vår förmåga att skapa förändring - på riktigt. Med vår kompetensbredd kan vi stötta i alla faser av transformation, från strategi till effekthemtagning.

Dina framtida arbetsuppgifter

Teamet består av kollegor med varierande erfarenhet. Exempel på arbetsuppgifter är att stötta seniora beslutsfattare med analyser, beslutsunderlag, råd och genomförandekraft när strategier ska bli verklighet, utveckling av IT- och digitala strategier, uppsättning av operativa modeller. Det kan också röra implementation av nya processer/system, där vi stöttar våra kunder med det analytiska arbetet och genomförandet.

Du har en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor. Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer och är skicklig på att både se helheten och förstå sammanhanget.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

•Du har minst 7 års erfarenhet från en roll som managementkonsult
•Du har högskoleutbildning på masternivå
•Du har kompetens inom och genuint intresse av att arbeta i ett eller flera av följande områden inom IT-domänen:•Strategiutveckling
•Operativa modeller
•Governance
•Tjänsteorientering
•Lean & agile transformation
•Du har betydande erfarenhet av försäljning av managementkonsulttjänster och vill ta ansvar för att utveckla våra kunder och befintliga affärsrelationer.
•Erfarenhet från healthcare, retail eller tillverkande industri är meriterande liksom ett etablerat nätverk inom regionen
•Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till ansvarig rekryterare;
Kristoffer Johansson +46 (0)709 38 78 18

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-10-09.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb