CGI

Managementkonsult inom Change Management, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 10 september 2019
Stängs
den 23 januari 2020
Ref:
J0919-0002
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Dina framtida arbetsuppgifter

I arbetet med att vägleda våra kunder på deras transformations- och förändringsresor har du som förändringsledare en viktig roll. Du är en första klassens problemlösare och tvekar inte att anta nya utmaningar. Digital transformation och utveckling av affärer, organisationer samt processer är, i dina ögon, kanske det roligaste som finns.

Som förändringsledare på CGI kommer du vara inbegripen i att planera och leda förstudier för att utreda förändringsbehovet och förändringskapaciteten både för verksamhet och IT. Du kommer även att ta fram vision och strategier utifrån existerande behov och situation, samt projektleda och implementera olika typer av införandeprojekt hos våra kunder - såväl digitalisering som andra typer av transformationer.

Du behöver därför ha ett tydligt intresse av att driva igenom olika typer av beteendeförändring med medarbetaren/teamet i fokus för att nå förväntat resultat, ha erfarenhet i användandet av olika verktyg för att hantera motstånd och stärka förändring, samt ha en etablerad förmåga att engagera intressenter på olika nivåer genom att enkelt knyta kontakter och navigera i olika affärslandskap.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

•Du har högskoleutbildning på masternivå
•Du har arbetat minst fem år som förändringsledare inom konsultbranschen, med fokus på digital transformation och strategisk IT som en viktig komponent i dina uppdrag
•Har god erfarenhet av affärsutveckling/försäljning
•Har god kunskap i svenska och engelska
•Goda kunskaper inom metod och process

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till ansvarig rekryterare;
Kristoffer Johansson +46 (0)709 38 78 18

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-10-09.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.