CGI

Junior Power-BI Konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 10 september 2019
Stängs
den 26 mars 2020
Ref:
J0919-0477
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se.

Avdelningen Data Advantage är i ett expansivt skede i hela Sverige och vi gör nu stora satsningar. Med kunskap inom allt från Advanced Analytics, IoT och Machine Learning till avancerade datalager och det senaste inom visualisering är vi väl positionerade att möta den ökande efterfrågan från våra kunder. Vill du vara med på vår resa ?

Våra kunder har ett ständigt ökande behov av hjälp inom Microsoft Power BI och Azure, och vi söker därför dig med erfarenhet av utveckling som ser fram emot att växa i rollen som Power BI-konsult. Vi erbjuder dig utbildning, tätt samarbete med våra seniora konsulter samt riktigt spännande och utmanande uppdrag hos våra kunder, några av de mest välprofilerade bolagen i regionen. Avdelningen har en strategiskt betydelse för vår affär framåt.

Rollen

Som junior BI-konsult hos oss bygger du på ett konsultativt, tekniskt och verksamhetsnära sätt system som möjliggör analys och verksamhetsstyrning i kundens organisation. Analytics är ett fokusområde för oss på CGI och vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster just nu. Våra kompetenser sträcker sig ifrån strategi och kravarbete till projektledning, arkitektur och utveckling. Vi har Guld- och Silver-partnerstatus i sju kategorier hos Microsoft. CGI tror på att vara i framkant och jobba med de senaste teknikerna och nu söker vi specialister inom Business Intelligence. Våra paketerade lösningar inom detta område är unika och genom att kombinera alla Microsofts verktyg (Sharepoint, SQL Server, Office 365, Dynamics AX) skapar vi framtidens lösningar inom Business Intelligence.

Hos oss kommer du att arbeta och utvecklas professionellt med några av branschens mest uppskattade och kompetenta kollegor. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer.

Din profil

•Du har relevant högskoleutbildning, exempelvis som systemvetare, högskoleingenjör eller civilingenjör.
•Du har arbetat minst 1 år med Microsofts Power BI.
•Erfarenhet av Microsofts teknikplattformar inom Analytics (t.ex. Azure SQL/DW, Datalake, Machine Learning, Streaming Analytics m.m.) samt av traditionella utvecklarverktyg såsom .Net är en styrka
•Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Precis som oss är du lyhörd, hjälpsam och gillar att utmana dig själv. Du är kapabel till att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund och med kollegor. Du har ett genuint intresse att växa inom Power BI men även inom närliggande områden.

Vill du veta mer? Hör gärna av dig!

Rekryterande chef Henrik Andersson, +46 70 970 52 06
Ansvarig rekryterare Kristoffer Johansson +46 (0)709 38 78 18

Varmt välkommen med din ansökan via hemsida. Sista ansökningsdag: 2019-10-09.

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.