Teknisk förvaltningsledare, ekonomisystem till Hembla Stockholm

Rekryterare
Hembla
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 10 september 2019
Stängs
den 10 oktober 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du kvalitetsmedveten som person och har förvaltat tekniska plattformar eller ERP-lösningar? Till fastighetsbolaget Hembla söker vi nu en teknisk förvaltningsledare som kan driva och utveckla den strategiska såväl som operativa förvaltningen av ett verksamhetskritiskt och transaktionsintensivt system, som en del av den spännande digitala transformationen som de nu genomgår. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten
Som teknisk förvaltningsledare leder du och ansvarar för att säkerställa att IT-lösningar fungerar och är tillgängliga för verksamheten samt att tekniska aktiviteter inom ett förvaltningsobjekt utförs på ett kvalitetssäkrat sätt. Du utvecklar Hemblas verksamhet tillsammans med dina kollegor från berörda avdelningar.

I rollen leder och driver du förvaltningsuppdraget i linje med Hemblas förvaltningsmodell och tar tillsammans med verksamheten ansvar för förvaltningsplan, mål, leveranser, tidsplan, kvalitet och budget.

I rollen kommer du bland annat:

  • Vidareutveckla förvaltningsplanen tillsammans med förvaltningsledare inom verksamheten
  • Avropa mot ingångna avtal samt initiera projekt och uppdrag utifrån förvaltningsplanen
  • Resursplanera berörda IT-aktiviteter och samordna, leda, motivera och engagera IT-resurser och leverantörer
  • Tillsammans med verksamheten managera leverantörer inom området
  • Kontinuerligt rapportera status, avvikelser och uppföljning av kostnader inom förvaltningsobjekten
  • Driva ett eller flera utvecklingsprojekt och managera tillhörande testarbete

Dessutom innebär arbetet många kontakter med olika delar av verksamheten samt arbetsledning inom ditt förvaltningsobjekt. Tjänsten är placerad på Hemblas huvudkontor i centrala Stockholm med resor till Eskilstuna 2-3 dagar i veckan då ekonomifunktionen huvudsakligen är placerad där.

Är det här du?
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som teknisk projektledare eller förvaltningsledare inom IT där du arbetat med att förvalta tekniska plattformar och/eller ERP. Vidare ser vi också att du har arbetat med leverantörshantering och har god kunskap om PM3.

Som person har du lätt för att skapa professionella relationer, är lyhörd och har förmågan att aktivt lyssna och fånga in andras input. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt kan förklara teknik på ett lättförståeligt sätt för olika målgrupper. Då detta är en självständig roll så ser vi även att du har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete.

Meriterande är erfarenhet av organisationer i förändring och fastighetsbranschen samt kännedom om agila metoder och/eller CHEF-projektmodell. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Hembla med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”Sök jobbet”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn eller Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson
Sarah Sturesson
08-120 50 425

Tjänstens omfattning 
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Placeringsort
Stockholm

Liknande jobb

Liknande jobb