Scania

Objektledare inom akustik för helfordon

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 11 september 2019
Stängs
den 1 oktober 2019
Ref:
20192624
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker vi en objektledare inom akustik för helfordon!

Gruppen Acoustics, complete vehicle, vid Scania Technical Center i Södertälje är med och utvecklar framtidens lastbilar avseende ljud, såväl externt som internt i hytten.

Vi ansvarar för fordonets akustiska egenskaper och stödjer konstruktionsgrupper och utvecklingsprojekt med analyser från mätningar/prov och simuleringar. Akustiken på komplett fordon ska ha förutsättningar att uppfylla lagkrav vilket vi verifierar, liksom att hyttens ljudmiljö uppfyller Scanias högt ställda krav.

Vad erbjuder vi dig?
  • En tjänst där du själv kan påverka utformningen, strukturen, ledarskapet och informationsflödet mellan gruppen och projekten.
  • Återkommande avstämningar av din utvecklingsplan för att ge dig möjlighet att dina utvecklingsmål.
  • En utvecklande arbetsmiljö för projektplanering, teknik och lagarbete. Det är viktigt att vi trivs på jobbet och du är en viktig del för att vi ska lyckas.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som objektledare innebär att, i nära samarbete med provningsingenjörerna i gruppen, planera funktions- och certifieringsprov i projekt som berör akustik. För att lyckas följer du projektens utveckling genom projektmöten och andra forum. Du är länken mellan projekt och gruppen. En viktig del av uppdraget är att blicka framåt genom långsiktig planering och jämna ut toppar i arbetsbelastningen.

Din profil

Du är högskole- eller civilingenjör med teknikintresse och några års erfarenhet från Scania eller motsvarande. Tidigare erfarenhet från koordinering ser vi som starkt meriterande. Som objektledare för den här gruppen ska du obehindrat kunna växla mellan detaljer och helhetsperspektiv. Du tycker om att se helheten och jobbar tvärfunktionellt inom hela Research&Development. I rollen är det viktigt att på ett självständigt och strukturerat sätt kunna driva arbetet framåt tillsammans med oss. Du är flexibel och har en förmåga av att kunna hantera flera uppgifter parallellt. Hos oss är förbättringsarbete, både inom egen grupp och tvärfunktionellt en viktig del i det dagliga arbetet.

För mer information
Kontakta gärna gruppchef Anna Lag, RTRN: 08-553 51769.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Ansök via HR InLine/Jobbsök senast den 2019-09-29 . Job Id 20192624.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb