Systemutvecklare, Gävle

Rekryterare
Lantmäteriet
Plats
Gävle (Kommun), Gävleborg
Annonserat
den 12 september 2019
Stängs
den 6 oktober 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi erbjuder dig

Är du sugen på att göra något nytt? Välkommen till oss på Lantmäteriet!

Inom Systemutvecklingsverksamheten är vi agila på riktigt. Vi releasar samhällsnytta varje dag. Vi är en organisation som sätter utvecklaren i fokus och arbetar kontinuerligt med att förbättra hur vi jobbar med systemutveckling. Våra utvecklingsteam är självständiga och har stort utrymme att välja lämpliga tekniker, verktyg och arbetssätt. Alla i teamet tar gemensamt ansvar för utveckling och drift av de applikationer de jobbar med. Vi ger alla medarbetare stort förtroende och tillit.

Vi söker nu en systemutvecklare med inriktning mot integration till Lantmäteriets ICC (Integration Competence Center) som vill vara med och vidareutveckla Lantmäteriets integrationsplattform.

Du kommer bland annat bidra med att:

• Bygga integrationer med hjälp av Lantmäteriets integrationsplattform

• Ge stöd till projekt och förvaltning vid beställning av komplexa/nya tjänster

• Säkerställa att rekommenderade riktlinjer, standarder och krav följs i den tekniska lösningen

• Stödja utvecklingsteam med integrationslösningar
 

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kompetens som Lantmäteriet bedömer likvärdig. Du har även dokumenterad erfarenhet av Java-utveckling.

Det är meriterande med:

• Praktisk erfarenhet inom kompetensområdet integration

• Erfarenhet av API design, Docker, Spring Framework, JMS, REST, XML, JSON

• Kompetens inom automatiserade systemtester inklusive Continuous

integration/Deployment

• Erfarenhet av att arbeta agilt

• Erfarenhet av att driva och leda utvecklingsarbete framåt

Vi lägger stor vikt vid dom personliga egenskaperna. Du är självgående, initiativtagande och har en pedagogisk förmåga att lära ut och dela med dig av kunskap. Du har även en god problemlösande analysförmåga och god förmåga att se vad som krävs ur ett helhetsperspektiv. Teamet är litet så att arbeta brett och kunna samarbeta är mycket viktigt.

Arbetsuppgifterna kräver förmåga att kommunicera på svenska på ett tydligt och konstruktivt sätt, både muntligt och skriftligt.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med tillhörande säkerhetssamtal kommer att göras före anställning.

 

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.


Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

På huvudkontoret i Gävle finns våra myndighetsgemensamma enheter som levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.